Niye üzgünsün kuzum Bir kaç ay oldu dedin ya bende bilmiyordum onun için üzgünüm dedim 😁
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 24 Kasım 2022 #41 αℓιнαи'м' Alıntı: Niye üzgünsün kuzum Genişletmek için tıkla ... Bir kaç ay oldu dedin ya bende bilmiyordum onun için üzgünüm dedim
αℓιнαи'м' Alıntı: Niye üzgünsün kuzum Genişletmek için tıkla ... Bir kaç ay oldu dedin ya bende bilmiyordum onun için üzgünüm dedim
𝙰 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1,663 24 Kasım 2022 #42 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Bir kaç ay oldu dedin ya bende bilmiyordum onun için üzgünüm dedim Genişletmek için tıkla ... Anladım canım bende nasılsın dedim ya ondan dedim zannettim
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Bir kaç ay oldu dedin ya bende bilmiyordum onun için üzgünüm dedim Genişletmek için tıkla ... Anladım canım bende nasılsın dedim ya ondan dedim zannettim
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 24 Kasım 2022 #43 αℓιнαи'м' Alıntı: Anladım canım bende nasılsın dedim ya ondan dedim zannettim Genişletmek için tıkla ... Ha yok canım iyiyim teşekkür ederim
αℓιнαи'м' Alıntı: Anladım canım bende nasılsın dedim ya ondan dedim zannettim Genişletmek için tıkla ... Ha yok canım iyiyim teşekkür ederim
𝙰 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1,663 24 Kasım 2022 #44 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Ha yok canım iyiyim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Aman iyi ol kuzum
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Ha yok canım iyiyim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Aman iyi ol kuzum