Kızlarrr❤️🌹

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Kızlarrr❤️🌹 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,095 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Kızlarrr❤️🌹
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

-Fatma-

Kayıtlı Üye
rank
@Hülya12 Hep iyi olsunlar İnşaALLAH Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin can bacım benim Rabbim izin verirse bugün 21+5 günlük 🥰

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
@Hülya12 Hep iyi olsunlar İnşaALLAH Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin can bacım benim Rabbim izin verirse bugün 21+5 günlük 🥰
Oyyyy maşallah Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah fatmam bende 20+5 haftayiz testlerin nasıl çıktı kuzum @-Fatma-
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️ sağol cnm benim bizde sana dua ediyoruz ❤️
Canımsın birtanem rabbim razı olsun senden😘😘🤲🏻🤲🏻🤲🏻

-Fatma-

Kayıtlı Üye
rank
ALLAH razı olsun testlerim temiz çıktı can bacım hastahanede 3 tarama yaptırmıştım ve ayrıntılı ultrason doktor acil ankaraya sevk etti karnından sıvı alınacak riskli demişti kendi doktorumada gösterdim sorun yok dedi Rabbim bebeşlerimizi korusun İnşaALLAH senin testlerinde temiz çıkar İnşaALLAH ❤️❤️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
ALLAH razı olsun testlerim temiz çıktı can bacım hastahanede 3 tarama yaptırmıştım ve ayrıntılı ultrason doktor acil ankaraya sevk etti karnından sıvı alınacak riskli demişti kendi doktorumada gösterdim sorun yok dedi Rabbim bebeşlerimizi korusun İnşaALLAH senin testlerinde temiz çıkar İnşaALLAH ❤️❤️
Çok şükür canım benim çok sevdim amin fatmam inşallah bende özelde detaylı çektirdim sorun yok dedi o sonuçları kendi doktoruma goturcem 😍🤲🏻🤲🏻

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Oyyyy maşallah Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah fatmam bende 20+5 haftayiz testlerin nasıl çıktı kuzum @-Fatma-
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canımsın birtanem rabbim razı olsun senden😘😘🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Senden de canım benim rabbim hakkımız da ne hayırlısı ise o olsn

Tüm sayfalar yüklendi.