Oyyyy maşallah Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah fatmam bende 20+5 haftayiz testlerin nasıl çıktı kuzum @-Fatma-@Hülya12 Hep iyi olsunlar İnşaALLAH Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin can bacım benim Rabbim izin verirse bugün 21+5 günlük![]()
Canımsın birtanem rabbim razı olsun sendenTeşekkür ederim Allah razı olsun canım benimsağol cnm benim bizde sana dua ediyoruz
![]()
Çok şükür canım benim çok sevdim amin fatmam inşallah bende özelde detaylı çektirdim sorun yok dedi o sonuçları kendi doktoruma goturcemALLAH razı olsun testlerim temiz çıktı can bacım hastahanede 3 tarama yaptırmıştım ve ayrıntılı ultrason doktor acil ankaraya sevk etti karnından sıvı alınacak riskli demişti kendi doktorumada gösterdim sorun yok dedi Rabbim bebeşlerimizi korusun İnşaALLAH senin testlerinde temiz çıkar İnşaALLAH![]()
Amin canım benim amin inşallah cümlemize cinsiyeti nedir,
Amin can bacım İnşaALLAH nasip olursa erkekAmin canım benim amin inşallah cümlemize cinsiyeti nedir,![]()
Oyyy maşallahAmin can bacım İnşaALLAH nasip olursa erkekseninde erkekti galiba
![]()
Senden de canım benim rabbim hakkımız da ne hayırlısı ise o olsnOyyyy maşallah Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah fatmam bende 20+5 haftayiz testlerin nasıl çıktı kuzum @-Fatma-
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canımsın birtanem rabbim razı olsun senden![]()