Seviyorum seni kuzum güzel arkadaşımİnşallah gönlü güzelim![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım benimÇok sagol teyzesı![]()

Seviyorum seni kuzum güzel arkadaşımİnşallah gönlü güzelim![]()
Canım benimÇok sagol teyzesı![]()
Amin senin bebişlerinde İnşaALLAH sağlıklı imanlı hayırlı evlat isimleriyle büyüsünler İnşaALLAHAdıyla büyüsün inşallah fatmam
Bende çok merak ettim ama![]()
Allah razı olsun kuzum inşallah amin inşallahAmin senin bebişlerinde İnşaALLAH sağlıklı imanlı hayırlı evlat isimleriyle büyüsünler İnşaALLAH![]()
He az kalmış inşallah faydasını görürsün ben de havalar düzelsin öyle gitmeyi düşünüyorum fındığımın hafif öksürüğü varOyyyy maşallah size Allah'ım sana bağışlasın kuzum Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım daha gidemedim randevum 7 nisanda
Geçmiş olsun birtanemHe az kalmış inşallah faydasını görürsün ben de havalar düzelsin öyle gitmeyi düşünüyorum fındığımın hafif öksürüğü var![]()
Erkek gibi geldi içimdenEkli dosyayı görüntüle 3716
12 haftalıqdı teyzeler burda
Hülyam dünden beri pestilim cikti valla dun kaynanamlar iftara gelmişti kalabalikti baya hala kendime gelemedin vallaMerhaba Herkeze Hayırlı Ramazanlar Kızlar Nasılsınız Napiyorsunuz Nasıl Gidiyor Hamile Olan Arkadaşlarım Gebelik Nasıl Gidiyor Çocuklarınız Nasıl Uzun Süredir Hiç Sohbet Etmiyoruz Post Açmak İstedim Halınızı Hatrınızı Sorayım Dedim![]()
Kıyamam canım ya sanaHülyam dünden beri pestilim cikti valla dun kaynanamlar iftara gelmişti kalabalikti baya hala kendime gelemedin valla![]()
Ya geçen hastane kontrolü vardı eşim taksi çağırdı beklerken üşüdü mü ne olduysa ya da hastaneden mi kaptı anlamadım ki çok hasta çocuk vardı. Şükür kiböyle ağır değil kibar kibar 🫠🫠 öksürüyor da temkinli olmak iyidirGeçmiş olsun birtanemneden böyle oldu inşallah hemen gecer
Sen napıyorsun kaç haftalik oldu bebişler kuzumKıyamam canım ya sana![]()