Beşik bebek arabası falanda mı bu ayda yaptınız5 ve 6 ayda![]()
Beşik bebek arabası falanda mı bu ayda yaptınız5 ve 6 ayda![]()
Hee doğru ikinci olunca herşey daha hazır oluyor2. Olduğu için vardı araba beşiğide 1 ay kala aldım canm
Aynn vallaHee doğru ikinci olunca herşey daha hazır oluyor![]()
Bilemedim ki canım sizin kararınız bazıları son bir ay kala yapıyorlar bende hepsini tamamlamadım daha yani yarısı kalmış bu tam kapanma olunca da bazı ihtiyaç lar yarım kaldı haliyle. Sizde bir ay sonra yapmaya başlarsınız6. Aydayım eşim biraz daha bekle diyor ne yapsam bilemedim![]()
Ayyy poposunu yerim ben onlarınTemel ihtiyaç deyip geçme bitmiyor ki daha doğuncada neler çıkacak kim bilir bende bolca zıbın almayı düşünüyorum zaten ama büyür diyorlar ama bende diyorum bunların minnoş poposuna bez büyük geliyor ilk doğunca çıkıyor dışına hep![]()
![]()
Aynen zıbın çok önemli oluyor bebeklerde mendilde çok önemli bence hepsi çok önemli aşırı hevesli olunca bugün ilk defa biberon temizleyici aldım çocuğuma nasıl sevindim anlatamamAyyy poposunu yerim ben onlarınzıbın ve ağız bezini bende bol bol almak istiyorum. Valla sürekli çıkıyor biseyler
![]()
Yaaa bende iki takım aldım yeni doğan ölüyorum sevincden herkeslere resim atıyorumAynen zıbın çok önemli oluyor bebeklerde mendilde çok önemli bence hepsi çok önemli aşırı hevesli olunca bugün ilk defa biberon temizleyici aldım çocuğuma nasıl sevindim anlatamam![]()
Allah seni oluyu heyecan ya bnm ikinciydide her aldığımı anneme kız kardeşime gösteriyodumYaaa bende iki takım aldım yeni doğan ölüyorum sevincden herkeslere resim atıyorumgörmemişin çocuğu olmuş diyecekler en sonunda
![]()
Ayyy napalim yaAllah seni oluyu heyecan ya bnm ikinciydide her aldığımı anneme kız kardeşime gösteriyodum![]()