Masallah kuzular buyusunlar kucagina sagsalam al canimKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Hülyam ikiz çocuk ağır olur bol bol ye sağlıklı beslen meyveni günlük tuketİnsallan rabiam uslu olurlar simdididen belim ağrıyor![]()
Amin birtanem inşallah çok teşekkür ederim canım benim sende kuzumAy hulyacım kızlar çabuk bakın diyince çok korktum bir an ama mesajı okuyunca rahatladım vallahi çok çok çok sevindim senin adına rabbim o iki meleği sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dikkat et kendine canım fazla yorma kendini rabbim yardımcın olsun İnşallah canım
Amin birtanem inşallahMasallah kuzular buyusunlar kucagina sagsalam al canim![]()
Neler yemeliyim elifim ben şimdiHülyam ikiz çocuk ağır olur bol bol ye sağlıklı beslen meyveni günlük tuket
Ayy canım ne güzel bı haber.Kızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Amin birtanem inşallahAyy canım ne güzel bı haber.
Gözün aydın Sağlıkla bebisleri kucagina alırsın inşallah![]()
Ya çok güzel bir haber kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum ya birtane isterken rabbim iki nasip etmiş ne güzel ya maşallah şimdiden canmKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Hayırlı olsun canım yoksaKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()