Kızlarrrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kızlarrrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,943 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlarrrr
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatmaberen

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım 😊💞çok bunaldım inan bir an önce toparlasın da bende kendime bakayım bir nane limon yapıyorum en basitinden çocuğa yemek yedir ilaç içir kontrol et falan derken bakıyorum buz gibi olmuş bugün yemek bile yiyemedim sen düşün
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy çok geçmiş olsun sanada canım ya doktoruna söyledin mi

Ayy çok geçmiş olsun sanada canım ya doktoruna söyledin mi
Teşekkür ederim canım 🤲💞💞

AA cidden mi benimde 28 canım
Evet cnm gün sayıyorum ama birturlu geçmiyor aynı gün doğum yapıyoruz 😂😂😂

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor kaç gün kaldı doğuma neler yapıyorsunuz bizde oğlanla uğraşıyoruz hala bende halsizim boğazım ağrıyor bugünde eşim halsiz olduğunu söyledi üzerimizden kara bulutları atamadık çok canım sıkılıyor ağlamak istiyorum bazen doğuma 19 gün kaldı ya atlatamazsak ya iyileşemezsek diye kendimi yiyorum 😔
Geçmiş oösn cnm inş tez zambda ileşirsizn sen sezaryan günü aldın mı

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor kaç gün kaldı doğuma neler yapıyorsunuz bizde oğlanla uğraşıyoruz hala bende halsizim boğazım ağrıyor bugünde eşim halsiz olduğunu söyledi üzerimizden kara bulutları atamadık çok canım sıkılıyor ağlamak istiyorum bazen doğuma 19 gün kaldı ya atlatamazsak ya iyileşemezsek diye kendimi yiyorum 😔
Cnm çok geçmiş olsun , atlatırsınız Allahın izniyle sıkma canını 19 gün varmış daha toparlanırsınız inşalla

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cnm çok geçmiş olsun , atlatırsınız Allahın izniyle sıkma canını 19 gün varmış daha toparlanırsınız inşalla
İnşAllah canım son zamanlara denk gelmesi canımı sıktı belki de ay ben niye bu kadar herşeyi kafama takar oldum bilmşyorum valla artık forumda beni kovacaklar git ötede ağla diye 😅

Aldım canım 28 ocak için sen aldın mı

Bnm de tam tersi ilkinde çok rahattım aşırı derecede ama bu ikincisinde. Ayağımı kaldırıp merdiven cikamiyrum doğru düzgün fazla kilo da almadım bu sefer çok şükür.
Benimde ilk çok rahattı 16 kilo almama rağmen 🤭🤭😅 işte tek sorunum son aylar gece giren kramplar o beni deli ediyordu ikincide 5 kilo aldım kramp yok ama tüm gebeliğimi aç geçirdim 😅😅

Bnm de tam tersi ilkinde çok rahattım aşırı derecede ama bu ikincisinde. Ayağımı kaldırıp merdiven cikamiyrum doğru düzgün fazla kilo da almadım bu sefer çok şükür.
Benimde ilk çok rahattı 16 kilo almama rağmen 🤭🤭😅 işte tek sorunum son aylar gece giren kramplar o beni deli ediyordu ikincide 5 kilo aldım kramp yok ama tüm gebeliğimi aç geçirdim 😅😅
Evet cnm gün sayıyorum ama birturlu geçmiyor aynı gün doğum yapıyoruz 😂😂😂
Ay ne güzel ya bak burada bir anne daha var 28 veya 29 ocak için doğum yapacak 🤩🤩😅😅🤭

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım son zamanlara denk gelmesi canımı sıktı belki de ay ben niye bu kadar herşeyi kafama takar oldum bilmşyorum valla artık forumda beni kovacaklar git ötede ağla diye 😅

Ay ne güzel ya bak burada bir anne daha var 28 veya 29 ocak için doğum yapacak 🤩🤩😅😅🤭
Ayni gün 3 kişi birden doğuracağız desene. Inş hepimizde hayırlısıyla kucağımıza alalım bebislerimizi.

Tüm sayfalar yüklendi.