Aşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk 

Gönlünden geçen ne ise o olsun inşallahAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Regl geçiktimi kuzumAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Aman dur daha cok erken kuzummmAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Hayırlısı ne ise o olsun ablaAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Doğum yapanların korkulu rüyasıAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Aminnn inşaAllah Rabbim isteyenlere nasip etsin inşaAllah gerçekten çok zorlanırımGönlünden geçen ne ise o olsun inşallahgebe değilsindir evde bir bebek varken hamile olmak çok çok zor
Sonucu buraya yaz aman merak ederim. İnşallah hakkında ne hayırlı ise o olsun
![]()
Ben düzensiz oluyorum yıllardır kuzum ama Alparslana hamileykende regl görmüştüm oyüzden şuan allak bullak oldum hesap yapamıyorumRegl geçiktimi kuzum
Hemdee çooookkk çooookkk erken kuzummAman dur daha cok erken kuzummm![]()
Aminn BalımmHayırlısı ne ise o olsun abla![]()
Aynen öylee yaaDoğum yapanların korkulu rüyası![]()
Hakkında hayırlısı olsunAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Canim ya Allah senin için hayirlisi neyse onu yapsin insallahAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Hayırlısı olsun canımAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()