Kızlarrrr 😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Kızlarrrr 😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,804 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrrr 😍
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar birşey diyicem nasıl desem bilemedim ki 😂 ben 60 kiloyla hamile kaldım şuan 7 aya yeni girdim ve 82 kiloyum yorumlarınızı alabilirmiyim tecrübesizim iyi birşey mi kötü birşey mi bide 7 aylıkken bebişleriniz kaç kiloydu

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar birşey diyicem nasıl desem bilemedim ki 😂 ben 60 kiloyla hamile kaldım şuan 7 aya yeni girdim ve 82 kiloyum yorumlarınızı alabilirmiyim tecrübesizim iyi birşey mi kötü birşey mi bide 7 aylıkken bebişleriniz kaç kiloydu
Bebeğinin kilosu kaç canım önemli olan o bence ben kilomu yazamam aşırı çok😂😂 ama hamilelik boyunca 7kilo zayıfladım bebeğim 1.500kilo sadece bebişim almış kiloyu şimdi 32+1 olduk🤲

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bnde kilo aliodum doktie bni uyardi azalttim bebek kilo alsin die bnde 60la hamile kaldim 70 felanim canim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende çok aldım ilk hamileliğimde 16 kilo 3500 doğdu oğlum 😅😅 ikincide sadece 6 kilo aldım 3 kilo 35 gr doğdu kızım 😅

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl zayıfladın bacım ?
İlk beş ay banyoyla askk yaşadık resmen habire mide bulantısı kusma😂😂 mutfağın kapısından giremiyordum eşim hep kendi pişirip kendi yiyordu yada dışardan yemek alıyorduk öğle üçe kadar ne yediysem onunla duruyordum yemekten ziyade su bile icemiyorum kızım annesine mecburi diyet yaptirdi 🤭🤭 karbonhidrat tatlı aşığı ben sadece salata yoğurt yiyebiliyordum başkası olsa 20kilo rahat zayıflardi😂😂

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim ben hamile kaldigimda 45 kq dim şimdi 60 oldum🤣 34+5 hamileyim

Tüm sayfalar yüklendi.