Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar 30+1 deyim sizin bu haftalarda bebek hareketleri nasıldi ya iki gün önce çok hareketliydi şimdi iki gundr vurunca fln twpki veriyor sadece neden böyle ya
Kizlar 30+1 deyim sizin bu haftalarda bebek hareketleri nasıldi ya iki gün önce çok hareketliydi şimdi iki gundr vurunca fln twpki veriyor sadece neden böyle ya
Canım yeri daraldığı için artık taklalar atamadığı için sadece tekmeler atıyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Canım hareketleri aşırı düştüyse diğer günlere oranla muhakkak doktora danış. Evet yeri daralıyor hareketleri azalıcak normal ama 2 günde bebeğin aniden 1 kilo almadıysa ki sanmıyorum böyle bir şeyin mümkün olduğunu bu kadar ani hareket azalmasının normal olduğunu düşünmüyorum.
Canım hareketleri aşırı düştüyse diğer günlere oranla muhakkak doktora danış. Evet yeri daralıyor hareketleri azalıcak normal ama 2 günde bebeğin aniden 1 kilo almadıysa ki sanmıyorum böyle bir şeyin mümkün olduğunu bu kadar ani hareket azalmasının normal olduğunu düşünmüyorum.
Ya blmyrm yoruldumu acaba kndimi yordugum için xnku bndede aşırı uyku hali var iki gündür randevum Perşembe günü ztn sorucam ama bir bir güne ne uymuyr yani hiç bir zmn
Valla benim oğluşum 37. Haftya kadar hiç haraket azlığı yapmadan devam etti kuzum herkesin ki bir olmıyor hatta artık dalga geçiyordum bu ne haraket yerin daralmadj mı senin diye aşırı harakrtliydi
Valla benim oğluşum 37. Haftya kadar hiç haraket azlığı yapmadan devam etti kuzum herkesin ki bir olmıyor hatta artık dalga geçiyordum bu ne haraket yerin daralmadj mı senin diye aşırı harakrtliydi