Canım benim buraya çok yazan biri değilimMerhaba Kızlar Soru Sormak İçin Post AçmadımBu Sefer Duygularımı Hislerimi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum
Hala İnanamıyorum Anne Olacağıma Bana Gerçekten Şaka Gibi Geliyor
Normal Hayatimdayım Gibi Sanki Hiç Hamile Değilim Gibi
Ve Artık Hayatımda Bir Çok Şey Değişecek
Bundan Sonra 4 Kışlık Aile Olacağız İlk Gebeligimde Sevincimi Yaşayadim Hayallerim Hep Yarım Kalmıştı Evladımı Kaybettim
Cennete minik Meleğim
Çok Kötü Sürecden Geçdim Aylar Sonra Allah'ım Bana İki Mucize Nasip Etti Dualarim Dua Eden Arkadaslarim Rabbim Hepimizden Razı Olsun Sizler Her Zaman Yanimda Oldunuz İyi günümde Kötü Günümde Hep En Büyük Destekcimdiniz
Hakkınizi Bana Helal Edin Sizler Benim Ailem Oldunuz Parçam Kısacasi Herşey İyi 'Ki Varsınız İyi 'Ki Sizleri Tanıdım Ağladım Sorunlarım Oldu Beni Ayağa Kaldırdıniz Rabbim Razı Olsun Sizlerden
İçim İçime Sığmıyor Fakrli Heyacnalar Duygular Yaşıyorum Hepsi Bir Arada korku mutluluk Sevinç Heyecan Daha Çok Şey Rabbime Her Zaman Dua Ettim Allah'ım Hakkimda Hayırlı Olanı sağlıklı Olanı Bana Nasip Et Diye Şimdi Değil Her Zaman Sizlerede Bu Duayı Ediyorum
Arkadaşımın Tavsiyesi Üzerine Burayı Acdim İyi 'Ki de Acdim 1 senedir Burdayım Huzur Veriyorsunuz Gözyaşlarım Şuan Pıt
Ben Çok Özel Değerli Mükemmel İnsnalar Tanıdım Arkadaştan Öte Oldunuz Bana Kardeş Gibi
Allah'ın İzniyle Sizler Gibi Güclu Anne Olurum Evlatlarıma Sizleri Asla Ama Asla Unutnuyacam Her Zaman Kalbimdesimiz Buraya Yazamadıgım Çok Şeyler Var Daha Yutkundum Yazarken Göz Yaşı Döktüm
Bebeklerim Olunca Görmezsem Bile Hep Aklımda Olacaksınız Ne Olur Ne Olmaz Hakkınız Helal Edin
ÇOKKKK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYİN SİZLERİ COKKK SEVİYORUM![]()