Merveyle cay içip sabaha kadar dedikodu yapmak isterdim 🤲🤲yeni yıldan isteklerim 😢😢😢
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 18 Aralık 2022 #11 Azranurun annesi' Alıntı: Merveyle cay içip sabaha kadar dedikodu yapmak isterdim yeni yıldan isteklerim Genişletmek için tıkla ...
Azranurun annesi' Alıntı: Merveyle cay içip sabaha kadar dedikodu yapmak isterdim yeni yıldan isteklerim Genişletmek için tıkla ...
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 18 Aralık 2022 #12 ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hülyam senide seviyorum ama merveyle ortak bir yönümüz var o biliyor
ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hülyam senide seviyorum ama merveyle ortak bir yönümüz var o biliyor
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 18 Aralık 2022 #13 Mervercan' Alıntı: Bende seni çok seviyorum bitanem ama Yuşa Han her zamanki gibi çok zorluyor beni maalesef Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Benimki 5-6 gündür böyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Amin amin inşallah ama bana zor gelmiyor artık her zamanki hallerinin bir tık fazlası Genişletmek için tıkla ... Aman allahım sana geliyorum
Mervercan' Alıntı: Bende seni çok seviyorum bitanem ama Yuşa Han her zamanki gibi çok zorluyor beni maalesef Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Benimki 5-6 gündür böyle Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Amin amin inşallah ama bana zor gelmiyor artık her zamanki hallerinin bir tık fazlası Genişletmek için tıkla ... Aman allahım sana geliyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 18 Aralık 2022 #14 Azranurun annesi' Alıntı: Hülyam senide seviyorum ama merveyle ortak bir yönümüz var o biliyor Genişletmek için tıkla ... Keşke hep yan yana olsak Merve Ayşe Asena bir çok kişi
Azranurun annesi' Alıntı: Hülyam senide seviyorum ama merveyle ortak bir yönümüz var o biliyor Genişletmek için tıkla ... Keşke hep yan yana olsak Merve Ayşe Asena bir çok kişi
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 18 Aralık 2022 #15 Azranurun annesi' Alıntı: Hülyam senide seviyorum ama merveyle ortak bir yönümüz var o biliyor Genişletmek için tıkla ... Asena.ase' Alıntı: Aman allahım sana geliyorum Genişletmek için tıkla ... Keşke gelseniz çok ihtiyac var kafa dengi insana
Azranurun annesi' Alıntı: Hülyam senide seviyorum ama merveyle ortak bir yönümüz var o biliyor Genişletmek için tıkla ... Asena.ase' Alıntı: Aman allahım sana geliyorum Genişletmek için tıkla ... Keşke gelseniz çok ihtiyac var kafa dengi insana
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 18 Aralık 2022 #16 Asena.ase' Alıntı: Ay şu an aynısı bizde var ya Bugün başladı mahvetti beni Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Vallaha ben anlamiyorun ya kac gun surucek bu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Vallaha ben anlamiyorun ya kac gun surucek bu Sağol balimm Genişletmek için tıkla ... 1 ay
Asena.ase' Alıntı: Ay şu an aynısı bizde var ya Bugün başladı mahvetti beni Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Vallaha ben anlamiyorun ya kac gun surucek bu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Vallaha ben anlamiyorun ya kac gun surucek bu Sağol balimm Genişletmek için tıkla ... 1 ay
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,319 Konum Siirt 18 Aralık 2022 #17 Azranurun annesi' Alıntı: Merveyle cay içip sabaha kadar dedikodu yapmak isterdim yeni yıldan isteklerim Genişletmek için tıkla ... Ah keşke nerde o günler güler, eğlenir, ara ara sinir krizlerine girerdik. Bol bol beddualı gün yapardık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Asena.ase' Alıntı: Aman allahım sana geliyorum Genişletmek için tıkla ... Sabır sabır geçecek inşallah heralde
Azranurun annesi' Alıntı: Merveyle cay içip sabaha kadar dedikodu yapmak isterdim yeni yıldan isteklerim Genişletmek için tıkla ... Ah keşke nerde o günler güler, eğlenir, ara ara sinir krizlerine girerdik. Bol bol beddualı gün yapardık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Asena.ase' Alıntı: Aman allahım sana geliyorum Genişletmek için tıkla ... Sabır sabır geçecek inşallah heralde
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 18 Aralık 2022 #18 Asena.ase' Alıntı: Kizlae 4 ay atagi nasil oluyor bebeklerde biri beni aydinlatsin belirtisi nedir Genişletmek için tıkla ... Sebepsiz ağlama uyku düzeninde bozulma huzursuzluk meme reddi olabilir canım
Asena.ase' Alıntı: Kizlae 4 ay atagi nasil oluyor bebeklerde biri beni aydinlatsin belirtisi nedir Genişletmek için tıkla ... Sebepsiz ağlama uyku düzeninde bozulma huzursuzluk meme reddi olabilir canım
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 19 Aralık 2022 #19 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: 1 ay Genişletmek için tıkla ... Pardonnn ney neyyyy bakirkoyden yerimi ayirrtiyim hemen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Aralık 2022 Mervercan' Alıntı: Ah keşke nerde o günler güler, eğlenir, ara ara sinir krizlerine girerdik. Bol bol beddualı gün yapardık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Sabır sabır geçecek inşallah heralde Genişletmek için tıkla ... Gececek mi dersin mervem Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Aralık 2022 Mervercan' Alıntı: Ah keşke nerde o günler güler, eğlenir, ara ara sinir krizlerine girerdik. Bol bol beddualı gün yapardık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Sabır sabır geçecek inşallah heralde Genişletmek için tıkla ... Gececek mi dersin mervem Zeynep23' Alıntı: Sebepsiz ağlama uyku düzeninde bozulma huzursuzluk meme reddi olabilir canım Genişletmek için tıkla ... Ayyy ever kuzum ya bebek bugun delirti bi cocuk bunva saat uykusuz kalabilirmi vallha canim cok skkin
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: 1 ay Genişletmek için tıkla ... Pardonnn ney neyyyy bakirkoyden yerimi ayirrtiyim hemen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Aralık 2022 Mervercan' Alıntı: Ah keşke nerde o günler güler, eğlenir, ara ara sinir krizlerine girerdik. Bol bol beddualı gün yapardık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Sabır sabır geçecek inşallah heralde Genişletmek için tıkla ... Gececek mi dersin mervem Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Aralık 2022 Mervercan' Alıntı: Ah keşke nerde o günler güler, eğlenir, ara ara sinir krizlerine girerdik. Bol bol beddualı gün yapardık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Aralık 2022 Sabır sabır geçecek inşallah heralde Genişletmek için tıkla ... Gececek mi dersin mervem Zeynep23' Alıntı: Sebepsiz ağlama uyku düzeninde bozulma huzursuzluk meme reddi olabilir canım Genişletmek için tıkla ... Ayyy ever kuzum ya bebek bugun delirti bi cocuk bunva saat uykusuz kalabilirmi vallha canim cok skkin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 19 Aralık 2022 #20 Asena.ase' Alıntı: Pardonnn ney neyyyy bakirkoyden yerimi ayirrtiyim hemen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Aralık 2022 Gececek mi dersin mervem Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Aralık 2022 Gececek mi dersin mervem Ayyy ever kuzum ya bebek bugun delirti bi cocuk bunva saat uykusuz kalabilirmi vallha canim cok skkin Genişletmek için tıkla ... Ayırt ayırtta almıyorlar söyleyeyim
Asena.ase' Alıntı: Pardonnn ney neyyyy bakirkoyden yerimi ayirrtiyim hemen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Aralık 2022 Gececek mi dersin mervem Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Aralık 2022 Gececek mi dersin mervem Ayyy ever kuzum ya bebek bugun delirti bi cocuk bunva saat uykusuz kalabilirmi vallha canim cok skkin Genişletmek için tıkla ... Ayırt ayırtta almıyorlar söyleyeyim