Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKkizlar. Merak etdin 29 haftalık olucak çarşamba ve ben hiç kilo almadım hamilelikte annenin de kilo. Alması gerekiyormu illa
Hamileliğin yolunda ise sıkıntı yok canım ben kızımda gören diyordu hamile olduqin belli deil hic kilo almadim aksi çok kilo verdim oqlumda sadece karnım vardi doqum yapali tam 2 ay oldu görenler diyor bu ne insan bilmiyor ki iki doqum yapmışsın bide iki sezaryan göbek yok huc bise yok die doktorlar da ztn annede kilo önermiyor
Ayy kuzum ne guzelll istee sen kilo alma sen ye iç surekli bebegin alsinnn zayifsin galiba gel ben kilolarimdan verim sna bende kilo almamak ocin cabaliyorum bebisin kilo alirr zamanla yeterki saglikli olsun benim kizim cok zayif dogmustuu ben kiloluydum yeterki saglik olsun kuzum
Ayy kuzum ne guzelll istee sen kilo alma sen ye iç surekli bebegin alsinnn zayifsin galiba gel ben kilolarimdan verim sna bende kilo almamak ocin cabaliyorum bebisin kilo alirr zamanla yeterki saglikli olsun benim kizim cok zayif dogmustuu ben kiloluydum yeterki saglik olsun kuzum
Tabiki bebeğim önemli olan bebek. Kilo alsın alması gerektiği kadar sağlıklı olsun. Yeter bana ben zaten almak. İstemiyorum ama. İçim. Rahat etsin istedim hani illa annede mi kilo. Almak zorunda diye yoksa kilo istemyiom zaten
Tabiki bebeğim önemli olan bebek. Kilo alsın alması gerektiği kadar sağlıklı olsun. Yeter bana ben zaten almak. İstemiyorum ama. İçim. Rahat etsin istedim hani illa annede mi kilo. Almak zorunda diye yoksa kilo istemyiom zaten