Hak ediyorlarBu kocaların hepsini spinal anestezi yapıp önce jiletleyip sonra çamaşır suyu sonra tızruhu sonra tuz dökmeliyiz acı çektiklerini oturup izlemeliyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Onuda yaptım çarptım kırdım ayniKim ne dese desin öyle bişey söylediyse kesin biseyleri vardır canm benim eşim o uygulamaları kullanicak ve şifresini vermicek ve ben birakarim annene diyecek o telefonu alır kafasında parçalarım valla bakım ondan sonra bidaha yapabiliyorum oyle yapıp gözlerini korkutmak lazım biraz yavaş oldunmu tepene çıkar bu erkekler
Öyle yapınca soğumuş bende. Ayrı yatiyorduk şimdi aynı yatakta bir ucunda ben diğerinde o ve arkası dönükHak ediyorlar
Onuda yaptım çarptım kırdım ayni
Orda tiktokta kızları izleye izleye beni yanına yakistirmadigini farkettim gidersen git peşinden kosacagimimi sanıyorsun dedi banaKim ne dese desin öyle bişey söylediyse kesin biseyleri vardır canm benim eşim o uygulamaları kullanicak ve şifresini vermicek ve ben birakarim annene diyecek o telefonu alır kafasında parçalarım valla bakım ondan sonra bidaha yapabiliyorum oyle yapıp gözlerini korkutmak lazım biraz yavaş oldunmu tepene çıkar bu erkekler
Orda tiktokta kızları izleye izleye beni yanına yakistirmadigini farkettim gidersen git peşinden kosacagimimi sanıyorsun dedi banaKim ne dese desin öyle bişey söylediyse kesin biseyleri vardır canm benim eşim o uygulamaları kullanicak ve şifresini vermicek ve ben birakarim annene diyecek o telefonu alır kafasında parçalarım valla bakım ondan sonra bidaha yapabiliyorum oyle yapıp gözlerini korkutmak lazım biraz yavaş oldunmu tepene çıkar bu erkekler
Son düzenleme: