Nasıl bı mahlukatlar şu erkekler vallahi anlamadım kendi çocuğuna 10 dakika bakamiyolar dün akşam çocuklarımı banyo yaptırırken üzerim islandi dedim bı bende banyo edim çıkım bebek niye o arada ağladı diye ağzina geleni sayiyo sen cocugu bırakıp banyoya girip cikmiyosun diye nasıl annesin sen nasıl kadınsın daha bussuru şeyler bende kendi cocuguna 10 dakika bakamiyosun bide kalkıp bana kiziyosun diye ona bağırdım şimdi konuşmuyoruz evlilik yıl dönümümde tartişmayla başladık tartışmayla bitirdik sonuç 11.senemize küs girdik 

Bari normalde yapıyorsun evlilik yıl dönümünde yapma be adam herşey için kızıp bağriyosun kendi evladın ağladı diye kızıp bağırma degilmi amaboşuna demiyorum erkek mahlukatları topusu aynı 10 senedir ne yüzüm güldü bu günden sonrada gülsün daha ben ne diyim
Bari normalde yapıyorsun evlilik yıl dönümünde yapma be adam herşey için kızıp bağriyosun kendi evladın ağladı diye kızıp bağırma degilmi amaboşuna demiyorum erkek mahlukatları topusu aynı 10 senedir ne yüzüm güldü bu günden sonrada gülsün daha ben ne diyim

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi