Huzurun icin ve esin icin cift tarafli olmuyo bende de bir kaynana var görsen şükredersin

ama ben 5 yil oldu evleneli hala ayni kaynanam kayinbabamda herseyimize karisirlar ben bic orali olmam bildigimi yaparim ama onlarada tamam derim hatta onlari dinlerim arada asla saygisizlik yapmadim yapmamda sonucta hem buyuklerim hemde napim yine olan bana oluyo en iyisi hic kafaya takmamak esimde tek erkek cocuk cok duskunler bende seviyorum esimi saygi duyuyorum onlarada onlarsa beni sever cunku hic saygisizca konusmam onlara esimde annesinin agzina bakardi hatta butun altinlarimizi paramizi aldilar dugunde hic sesimiz cikarmadim 5 yil oldu 2. Gebeligim esimin akli basina geliyo yavas yavas artik ne olsa bana sorar beni dinler bir sey dedigimde annesine cevabini verir erkek milleti akli sonradan geliyo yavas yavas evlilige aile olmaya alisiyolar kadin gibi bizler gibi olamiyolar herseyi zamana birakmak gerek birazda sabir evlilik hic kolay degil

ama sabirla onlarda herseyin farkina variyo siz hakli olmak iyi olmak istiyosaniz asla saygisiz olup esinizle kötü olmayin ne kotu olursaniz o kadar uzaklasiyolar hatta ailesi ile ondan daha yakin olmaya calisin o zaman size daha düşkün oluyolar.