Kontorlden gldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Kontorlden gldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,778 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontorlden gldim
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
36.3 haftalık hamileyim bebeğim hala ters bı hafta snra tekrar gidecem Allah'ın izniyle duzelmemisse gün verecek bide kiloyu bn hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama doktor zayıf dedi 2600 Gr takıldım orda sezeryandan hiç yana değildim ama yeterli bebeğim sağlıklı doğsun başka bişey istemiym Rabbimden hakkımızda hayirlisi neyse o olsn insllh 🤲
Allah sağsalim kucagina almayi nasib etsun canm🥰😍🤲🤲🤲🤲🤲🤲😀

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
36.3 haftalık hamileyim bebeğim hala ters bı hafta snra tekrar gidecem Allah'ın izniyle duzelmemisse gün verecek bide kiloyu bn hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama doktor zayıf dedi 2600 Gr takıldım orda sezeryandan hiç yana değildim ama yeterli bebeğim sağlıklı doğsun başka bişey istemiym Rabbimden hakkımızda hayirlisi neyse o olsn insllh 🤲
Ama daha 36. Haftadasin 38 de normalde olmasi lazim neden hemen gün veriyoki bebekte saglikliysa bide zayif demiş cok sacma ben 38 ile 39. Haftasinda 90 gram almisti bebeğim hemen sezeryan yapmasi sacma bence bebek ve sen iyiysen beklemeni tavsiye ederim baska doktorada gidebilirsin hatta 36. Haftadan gün vermesi ve zayif demesi eger baska sıkıntın yoksa cok sacma.

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ama daha 36. Haftadasin 38 de normalde olmasi lazim neden hemen gün veriyoki bebekte saglikliysa bide zayif demiş cok sacma ben 38 ile 39. Haftasinda 90 gram almisti bebeğim hemen sezeryan yapmasi sacma bence bebek ve sen iyiysen beklemeni tavsiye ederim baska doktorada gidebilirsin hatta 36. Haftadan gün vermesi ve zayif demesi eger baska sıkıntın yoksa cok sacma.
Yok cnm çok şükür bı sıkıntımız bı hafta sonra gel dedi 37 olack insllh bı iki hafta süre verip öyle yapar ama bnde beklemekten yanayım biraz sancini cekecem blki o sırada döner donmezssede takdiri ilahi rabbim nasıl uygun görmüşse öyle olack insllh 🤲

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aynen vitaminleri ihmal etme kuşum benim
Çok sağol cnm Allah razı olsun 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnm kızımda aynı dedgin gbi doğdu cnm 3270 grm 51 cm doğdubna verilen tüm vitaminleri içtim bn duba gbi olmustm insan kılığından çıkmıştım resmen o kiloları vermekte çok zor oldu bu sefer öyle ypmadm ama sadce kan ilacı bide magnezyum içtim ondan kilosu düşük bebeğimin ama yarından itibaren vitaminleri de icecem insllh 🤲

Bnm kızımda aynı dedgin gbi doğdu cnm 3270 grm 51 cm doğdubna verilen tüm vitaminleri içtim bn duba gbi olmustm insan kılığından çıkmıştım resmen o kiloları vermekte çok zor oldu bu sefer öyle ypmadm ama sadce kan ilacı bide magnezyum içtim ondan kilosu düşük bebeğimin ama yarından itibaren vitaminleri de icecem insllh 🤲

Amin cnm bnm kismetimizde ne varsa onu gorecez elhamdülillah her halimize🤲♥️

Amin cnm bnm kismetimizde ne varsa onu gorecez elhamdülillah her halimize🤲♥️

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Saglıkla al kucagına cnm

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıklı olsunda zayıf doğsun benim oğlumda 2800 doğdu 38. Haftada sonra hemen kilo aldı 🤗

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıklı olsun da canım kiloya çok takılma 4 kilo deyip te 3 kilo doğan bebekler var zaten doğduktan sonra bebekler çok hızlı kilo alıyorlar canım

Tüm sayfalar yüklendi.