Amin canım inşallahMaşallah sağlıkla büyüsün insllh cnm bnmkide öyle olur hayirlisyla insllh![]()

Amin canım inşallahMaşallah sağlıkla büyüsün insllh cnm bnmkide öyle olur hayirlisyla insllh![]()
Allah sağsalim kucagina almayi nasib etsun canm36.3 haftalık hamileyim bebeğim hala ters bı hafta snra tekrar gidecem Allah'ın izniyle duzelmemisse gün verecek bide kiloyu bn hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama doktor zayıf dedi 2600 Gr takıldım orda sezeryandan hiç yana değildim ama yeterli bebeğim sağlıklı doğsun başka bişey istemiym Rabbimden hakkımızda hayirlisi neyse o olsn insllh![]()
Amin hepimiznkini insllh cnmmmAllah sağsalim kucagina almayi nasib etsun canm![]()
Ama daha 36. Haftadasin 38 de normalde olmasi lazim neden hemen gün veriyoki bebekte saglikliysa bide zayif demiş cok sacma ben 38 ile 39. Haftasinda 90 gram almisti bebeğim hemen sezeryan yapmasi sacma bence bebek ve sen iyiysen beklemeni tavsiye ederim baska doktorada gidebilirsin hatta 36. Haftadan gün vermesi ve zayif demesi eger baska sıkıntın yoksa cok sacma.36.3 haftalık hamileyim bebeğim hala ters bı hafta snra tekrar gidecem Allah'ın izniyle duzelmemisse gün verecek bide kiloyu bn hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama doktor zayıf dedi 2600 Gr takıldım orda sezeryandan hiç yana değildim ama yeterli bebeğim sağlıklı doğsun başka bişey istemiym Rabbimden hakkımızda hayirlisi neyse o olsn insllh![]()
Yok cnm çok şükür bı sıkıntımız bı hafta sonra gel dedi 37 olack insllh bı iki hafta süre verip öyle yapar ama bnde beklemekten yanayım biraz sancini cekecem blki o sırada döner donmezssede takdiri ilahi rabbim nasıl uygun görmüşse öyle olack insllhAma daha 36. Haftadasin 38 de normalde olmasi lazim neden hemen gün veriyoki bebekte saglikliysa bide zayif demiş cok sacma ben 38 ile 39. Haftasinda 90 gram almisti bebeğim hemen sezeryan yapmasi sacma bence bebek ve sen iyiysen beklemeni tavsiye ederim baska doktorada gidebilirsin hatta 36. Haftadan gün vermesi ve zayif demesi eger baska sıkıntın yoksa cok sacma.
Çok sağol cnm Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bnm kızımda aynı dedgin gbi doğdu cnm 3270 grm 51 cm doğdubna verilen tüm vitaminleri içtim bn duba gbi olmustm insan kılığından çıkmıştım resmen o kiloları vermekte çok zor oldu bu sefer öyle ypmadm ama sadce kan ilacı bide magnezyum içtim ondan kilosu düşük bebeğimin ama yarından itibaren vitaminleri de icecem insllh
Bnm kızımda aynı dedgin gbi doğdu cnm 3270 grm 51 cm doğdubna verilen tüm vitaminleri içtim bn duba gbi olmustm insan kılığından çıkmıştım resmen o kiloları vermekte çok zor oldu bu sefer öyle ypmadm ama sadce kan ilacı bide magnezyum içtim ondan kilosu düşük bebeğimin ama yarından itibaren vitaminleri de icecem insllh
Amin cnm bnm kismetimizde ne varsa onu gorecez elhamdülillah her halimize
Amin cnm bnm kismetimizde ne varsa onu gorecez elhamdülillah her halimize![]()
Saglıkla al kucagına cnm36.3 haftalık hamileyim bebeğim hala ters bı hafta snra tekrar gidecem Allah'ın izniyle duzelmemisse gün verecek bide kiloyu bn hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama doktor zayıf dedi 2600 Gr takıldım orda sezeryandan hiç yana değildim ama yeterli bebeğim sağlıklı doğsun başka bişey istemiym Rabbimden hakkımızda hayirlisi neyse o olsn insllh![]()
Sağlıklı olsunda zayıf doğsun benim oğlumda 2800 doğdu 38. Haftada sonra hemen kilo aldı36.3 haftalık hamileyim bebeğim hala ters bı hafta snra tekrar gidecem Allah'ın izniyle duzelmemisse gün verecek bide kiloyu bn hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama doktor zayıf dedi 2600 Gr takıldım orda sezeryandan hiç yana değildim ama yeterli bebeğim sağlıklı doğsun başka bişey istemiym Rabbimden hakkımızda hayirlisi neyse o olsn insllh![]()
Sağlıklı olsun da canım kiloya çok takılma 4 kilo deyip te 3 kilo doğan bebekler var zaten doğduktan sonra bebekler çok hızlı kilo alıyorlar canım36.3 haftalık hamileyim bebeğim hala ters bı hafta snra tekrar gidecem Allah'ın izniyle duzelmemisse gün verecek bide kiloyu bn hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama doktor zayıf dedi 2600 Gr takıldım orda sezeryandan hiç yana değildim ama yeterli bebeğim sağlıklı doğsun başka bişey istemiym Rabbimden hakkımızda hayirlisi neyse o olsn insllh![]()
Kiz sen hele dogurmadinmi?Aynen vitaminleri ihmal etme kuşum benim