Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba kaçıncı haftadasiniz ve kaç hafta arayla kontrole gidiyrsnz ben22 haftaligim ayda bir çağırıyor doktrom bu aylarda daha sık gitmk gerekmiyr mu yazar mısınız lütfen
Arkadaşlar merhaba kaçıncı haftadasiniz ve kaç hafta arayla kontrole gidiyrsnz ben22 haftaligim ayda bir çağırıyor doktrom bu aylarda daha sık gitmk gerekmiyr mu yazar mısınız lütfen
Son zamanlarda 2 haftada bir gidiliyor kuzum. Şuan ayda bir gitmen normal
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr