Kontrolden çıktık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrolden çıktık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,706 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrolden çıktık
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çakı benim üzülme kızının kilosu için sağlığı yerinde olsun da kilo önemli değil canım benim oğluna da Rabbim şifa versin insallah yanında yardımcı olabilecek birileri yok mu canım ara ara seni dinlendirebilse Kıyamam ya
Eşim var ama oda gece nöbetine gidiyor geldiği zaman uyuması gerekiyor onuda çok zorlamak istemiyorum annem de şehir dışına gitti abimin yanına canım yani uyudukça dinleceğim artık onun harici doğum yapana kadar okula da göndermeyim diyorum 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok geçmiş olsun canım bebginde sağlıkla zamanın da gelsin kilosun dan dolayı hiç korkma ciğerler dış dünyada nefes alabilecek gibi gelişmişse kilo problem olmuyo eltimin iki cocuguda iki buçuk kg doğdular çok şükür bir problem yoktu
İnşAllah öyle olur canım benim yeğenlerimde küçük doğdu ama doktor olsun çevredikler olsun ye zorla kendini iki haftayı değerlendirelim diyorlar tek umudum o kaldı zaten oğlum bir an önce iyileşse bende rahat bir nefes alacam

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Kontrol nst oğlanın kontrolü derken saat kaç oldu canım çok sıkkın az kilo almış kızım oğlan deseniz enfeksiyon çıktı ateş uzun sürüyor diye tekrar sürüntü testi alındı kan verdi antibiyotik kullanacak hangisine üzüleyim nst ye girdim iki defa sancım başlamış zaten iki haftadır hissediyordum aşırı moralim bozuk gerçekten 🥺
Çok geçmiş olsun ya sıkma canını sağlıklı doğsun da kiloyu doğunca da alır 🥰

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Kontrol nst oğlanın kontrolü derken saat kaç oldu canım çok sıkkın az kilo almış kızım oğlan deseniz enfeksiyon çıktı ateş uzun sürüyor diye tekrar sürüntü testi alındı kan verdi antibiyotik kullanacak hangisine üzüleyim nst ye girdim iki defa sancım başlamış zaten iki haftadır hissediyordum aşırı moralim bozuk gerçekten 🥺
Geçmiş olsun canım telaşlanma Allah büyüktür birşey olmaz inşaallah

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Eşim var ama oda gece nöbetine gidiyor geldiği zaman uyuması gerekiyor onuda çok zorlamak istemiyorum annem de şehir dışına gitti abimin yanına canım yani uyudukça dinleceğim artık onun harici doğum yapana kadar okula da göndermeyim diyorum 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşAllah öyle olur canım benim yeğenlerimde küçük doğdu ama doktor olsun çevredikler olsun ye zorla kendini iki haftayı değerlendirelim diyorlar tek umudum o kaldı zaten oğlum bir an önce iyileşse bende rahat bir nefes alacam
Bencede canım gönderme zaten yarı yıl tatili de geliyor senin doğumun ne zamandı canım bende az önce geldim eve kontrolüm vardı banada net birsey söylemedi zorla laf alıyorum doktorun ağzından boy kilo sordum zar zor 2 kiloyu geçmiş dedi nasıl diyorum net cvp yol 2.5 olmuş mu diyorum 2yi geçmiş diyor hâlâ sinir oldum bende ya boyunu bile söylemedi ultrason kağıdı zaten verilmiyor herseye canını sıkma canım benim ☺

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bencede canım gönderme zaten yarı yıl tatili de geliyor senin doğumun ne zamandı canım bende az önce geldim eve kontrolüm vardı banada net birsey söylemedi zorla laf alıyorum doktorun ağzından boy kilo sordum zar zor 2 kiloyu geçmiş dedi nasıl diyorum net cvp yol 2.5 olmuş mu diyorum 2yi geçmiş diyor hâlâ sinir oldum bende ya boyunu bile söylemedi ultrason kağıdı zaten verilmiyor herseye canını sıkma canım benim ☺
Ay ne bileyim herşey üst üste geliyor canım ya 2. 5 hafta kaldı işte 28 ocakta doğum

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Ay ne bileyim herşey üst üste geliyor canım ya 2. 5 hafta kaldı işte 28 ocakta doğum
Üzme kendini Kızkardeşimin 2.5 kilo doğdu kızı şimdi demezsin o kız mı diye seninki 3 kilo yu bulur merak etme sağlıklı gelsin de önemli olan o kilo çabuk alıyor bebekler canım benim benimde subatin ikinci haftasına denk gelicek aramızda yaklaşık 10-15 gün var sanırım hadi hayırlısı hakkımızda Rabbim sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 😊 cümlemize de

Tüm sayfalar yüklendi.