Allahım yardımcımız olsun canım evet bende oyuzeden özellikle sordum olabilir belki değişmiştir hersefer birşey cikiyo sorunca bana da yazarmisn merak ettimCanım merhaba ikimizin arası yakın bende 37+2 haftalık oldum. Sana yemin ediyorum benim doktorum dogum anında epudurali cıkarmıstı. Belki doktordan doktora degisiyordur bazıları yönlendiriyordur şimdi ıkınacaksın diye. Ama senin sancıyı hissetmen lazım sancı geldıkce ıkınacaksın başka türlü doktor nasıl anlayacak sancının geldiğini. Yada serum gibi bisey mi takacaklar ordan mı anlayacak bilemedim. Doguma girdigim an doktorum dedi bana epudurali cıkarıyorum sancın geldıkce ıkınacaksın diye bende öyle yaptım ama benim 7 sene gecti ustunden şimdi ilerlemiş degismis olabilir. Gecen hafta benim de kontrolum vardı o zaman sordum doktoruma ilk dogumum epudural olmustu yine epudural yapabilir miyim diye tabi yapabilirsin hic Bi sakıncası yok demişti. Haftaya yine kontrolum var. O zaman doktoruma sorayım bakam benim ilk dogumum da doktorum epudurali cıkarmıstı sancıyı hissettim bebeğin cıkıs anını falan şimdide öyle olacak mı diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kesinlikle öyle yoksa ben sezeryani kafaya koymuştum şimdi istemiyorumNe güzel bende doğal normal doğum yapayım istediğimden çok destekleyici doktoru beğendim![]()