Kontrolden geldim kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yazgülü(semra) tarafından oluşturulan Kontrolden geldim kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,735 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrolden geldim kizlar
Konbuyu başlatan Yazgülü(semra)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 36+1 haftaligiz kontorlden çıktım şimdi nst ye girdim aç olduğum için ikinci defa istedi doktor herzamanki problemler devam ediyor hala plesentdaa kanama ve kordon iki tur boynunda normal doğum yapabilirsin dedi son olarak 39 haftalık bakarız normal yapabilirsin dersem yapabilirsin doguramazssin dersem sezeryan şimdilik bunlara takılıp sitres yapma dedi epidural sordum burda çoğu arkadaş doğum anını hissediyorsun ikinman için çıkarıyorlar demişlerdi özellikle sordum öyle öyle birşey yok biz seni ikinman için yönlendiriyoruz doğum bitene kadar hicbirsey hissetmiyorsun dedi bakalım hakkımızda hayirlisi
Rabbim yardımcınız olsun canım sağlıkla kavuş inşallah 🤲🤲

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 36+1 haftaligiz kontorlden çıktım şimdi nst ye girdim aç olduğum için ikinci defa istedi doktor herzamanki problemler devam ediyor hala plesentdaa kanama ve kordon iki tur boynunda normal doğum yapabilirsin dedi son olarak 39 haftalık bakarız normal yapabilirsin dersem yapabilirsin doguramazssin dersem sezeryan şimdilik bunlara takılıp sitres yapma dedi epidural sordum burda çoğu arkadaş doğum anını hissediyorsun ikinman için çıkarıyorlar demişlerdi özellikle sordum öyle öyle birşey yok biz seni ikinman için yönlendiriyoruz doğum bitene kadar hicbirsey hissetmiyorsun dedi bakalım hakkımızda hayirlisi
Cnm inşalla sağlıkla.alırsın kucağına ❤

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Cnm inşalla sağlıkla.alırsın kucağına ❤
Amin canım inşallah hepimiz 🙏🥰
Rabbim yardımcınız olsun canım sağlıkla kavuş inşallah 🤲🤲
Sağol canım insallah 🥰🙏
1 tür kordonla sezeryan oldum korkudan doktor riske almadi
Benim kız kardesimde Kordondan dolayı sezeryan oldu evet hemde bu iki tur bende bilemedim iki farklı doktora gittim ikiside aynı soyledi

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Canım merhaba ikimizin arası yakın bende 37+2 haftalık oldum. Sana yemin ediyorum benim doktorum dogum anında epudurali cıkarmıstı. Belki doktordan doktora degisiyordur bazıları yönlendiriyordur şimdi ıkınacaksın diye. Ama senin sancıyı hissetmen lazım sancı geldıkce ıkınacaksın başka türlü doktor nasıl anlayacak sancının geldiğini. Yada serum gibi bisey mi takacaklar ordan mı anlayacak bilemedim Doguma girdigim an doktorum dedi bana epudurali cıkarıyorum sancın geldıkce ıkınacaksın diye bende öyle yaptım ama benim 7 sene gecti ustunden şimdi ilerlemiş degismis olabilir. Gecen hafta benim de kontrolum vardı o zaman sordum doktoruma ilk dogumum epudural olmustu yine epudural yapabilir miyim diye tabi yapabilirsin hic Bi sakıncası yok demişti. Haftaya yine kontrolum var. O zaman doktoruma sorayım bakam benim ilk dogumum da doktorum epudurali cıkarmıstı sancıyı hissettim bebeğin cıkıs anını falan şimdide öyle olacak mı diye

Allahım yardımcımız olsun canım evet bende oyuzeden özellikle sordum olabilir belki değişmiştir hersefer birşey cikiyo sorunca bana da yazarmisn merak ettim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesinlikle öyle yoksa ben sezeryani kafaya koymuştum şimdi istemiyorum
Tamam canm yazarım haftaya cuma gidecegm bakalım benim doktorum ne diyecek

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Bende iki oğlumda da suni verdiler dediğin gibi sürekli bir ıkınma tabi ben alta veremiyorum ikinmayi ebeler bir güzel üzerime çıkıyordu bugün öyle bir cesaret geldi ki hiç korku kalmadı şuan öyleyim ilerleyen zaman da yine korkarmiyim 🤔Bilemedim 😀

Sagol canim hepimizin gönlüne göre versin Allahım

Sagol canim hepimizin gönlüne göre versin Allahım
Benim öyle bi ıkınma olduki açılmadan 6 santim açılma dediklerinde ıkınma başladı bende sonrası hep 2 dk da bir ıkınma geldi de geldi mahvoldum ama sonuç yarım saat sonra doğum ama ben mahvoldum heryerden tabiki

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Benim öyle bi ıkınma olduki açılmadan 6 santim açılma dediklerinde ıkınma başladı bende sonrası hep 2 dk da bir ıkınma geldi de geldi mahvoldum ama sonuç yarım saat sonra doğum ama ben mahvoldum heryerden tabiki
Zaten bebek kanala girene kadar maf oluyorsun son bebeğin cikmasi 15. Dk felan zaten rahim ağzında uzun süre kalamaz kafasi şişer bogulur

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Zaten bebek kanala girene kadar maf oluyorsun son bebeğin cikmasi 15. Dk felan zaten rahim ağzında uzun süre kalamaz kafasi şişer bogulur
Valla hiç bişey anlamadım ben bebeğin çıkışını bile hissetmedim açıkçası sesini duydum bir iki ağladı bitti bütün sıkıntı zaten ama plasenta yı da ıkınarak çıkartmamı istediler ozaman onun çıkışını hissettim

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Valla hiç bişey anlamadım ben bebeğin çıkışını bile hissetmedim açıkçası sesini duydum bir iki ağladı bitti bütün sıkıntı zaten ama plasenta yı da ıkınarak çıkartmamı istediler ozaman onun çıkışını hissettim
Valla masallah diyelim sana neguzel ben de bebeğin cikisi beni maf ediyo plesenta evet hissediyorsun ama yumuska bir et parcaai sende cikiyo rahatlatiyo ağrı vermiyo

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Valla masallah diyelim sana neguzel ben de bebeğin cikisi beni maf ediyo plesenta evet hissediyorsun ama yumuska bir et parcaai sende cikiyo rahatlatiyo ağrı vermiyo
Direk kesi attılar dedim kafası çıktı o zaman sanırım 🤷🏻‍♀️sancıdan hiç bişey hissedilmiyordu ki ıkınma hissi vardı sadece bildiğim birşeyi sürekli ittirme vardı ama içimde yürüyüşü sıfırdı yani itebiliyormuyum gidiyormu bilinçsizce ıkındım sadece o da zaten suni sancıdan dolayı olmuş kesi attıklarındada çok hissettim acıdı dedim ama tam o anda uyuştu orası atarken de söylediler kesiyoruz diye ama hiç bişey o sancının üzerinde değildi yani sinek ısırığı gibi geldi 😂

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Direk kesi attılar dedim kafası çıktı o zaman sanırım 🤷🏻‍♀️sancıdan hiç bişey hissedilmiyordu ki ıkınma hissi vardı sadece bildiğim birşeyi sürekli ittirme vardı ama içimde yürüyüşü sıfırdı yani itebiliyormuyum gidiyormu bilinçsizce ıkındım sadece o da zaten suni sancıdan dolayı olmuş kesi attıklarındada çok hissettim acıdı dedim ama tam o anda uyuştu orası atarken de söylediler kesiyoruz diye ama hiç bişey o sancının üzerinde değildi yani sinek ısırığı gibi geldi 😂
Evet öyle oluyo benide kesmişler sancidan fark bile etmedim dikecegi zamanda ilk dikisi uyusmadan attılar zaten seni bir güzel nakış işler gibi işliyorlar şimdi doktorun diyo dikişsiz dogurturum o nasıl olaccaksa anlamadım iki doğumumda dikişli 🤔☺️

Tüm sayfalar yüklendi.