Kontrolden geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervegüll tarafından oluşturulan Kontrolden geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,477 kez görüntülenmiş, 76 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrolden geldim
Konbuyu başlatan Mervegüll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nevinnn

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Canım 35 haftalıkken benim kız 2900 kg doktorum kilosu çok iyi dedi. Birazcık önde ama genelde burda yüksek çıkıyor dogdugu zaman daha az oluyor kilosu bu yüzden önde gitmesi iyi demişti. Şimdi 36+5 olduk. 37.haftada 3.200 leri görürüz böyle devam ederse demişti. Perşembe günü kontrol var. 3 kg geçmiş olucak muhtemelen hatta 34. Haftada kızım gelmek istedi ignelerle tuttular. Önlem amaçlı ciger geliştirici vurdu doktor dogarsa küvese alınmasın diye. Korkma dogdugu zaman kilosu o kadar olmaz hep daha az oluyor canımcım.
Çok varmış bu sekilde dunden beri saolsunlar herkes yazdı icimi rahatlattiniz doktor korkuttu biraz ama şimdi daha sakinim sag salim gelsin dünyaya evlatlarimiz 🥰🙏 teşekkür ederim mesajin icin 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun bende sağlık sorunu ve ameliyattan uzağım şükür doğal olsun gebeliğim gibi rahat olsun istiyorum ama bakalım 😅
Hakkina hayırlısı olsun inşallah canim bi avazda kurtarsin Allah 🙏🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Çok varmış bu sekilde dunden beri saolsunlar herkes yazdı icimi rahatlattiniz doktor korkuttu biraz ama şimdi daha sakinim sag salim gelsin dünyaya evlatlarimiz 🥰🙏 teşekkür ederim mesajin icin 🥰

Hakkina hayırlısı olsun inşallah canim bi avazda kurtarsin Allah 🙏🥰
Ricaederim canım ne demek. Bazı doktorlar korkutuyor. Hatta bende çok korktum kilosu fazla gibi ceren hanım sıkıntı olur mu dedim. Yok hayır çok güzel kilosu çok az önde zaten ölçümler tam çıkmıyor dogdugu zaman daha az oluyor kilosu dedi. Ablama da doktoru 4 kg geçmiş demişti. 3.5 kg dogdu yigenim :)

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ricaederim canım ne demek. Bazı doktorlar korkutuyor. Hatta bende çok korktum kilosu fazla gibi ceren hanım sıkıntı olur mu dedim. Yok hayır çok güzel kilosu çok az önde zaten ölçümler tam çıkmıyor dogdugu zaman daha az oluyor kilosu dedi. Ablama da doktoru 4 kg geçmiş demişti. 3.5 kg dogdu yigenim :)
Maşallah 🧿 allahim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin artık son haftalarda kendimi sıkmak istemiyorum hersey olcagina varir sag salim gelsin dunyaya gerisi önemli değil 🥰

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 33+5 haftalık hamileyim 36 haftalik boyu kilosu cok dedi bebek için şeker varmi ded yok dedim iri bebek dedi sancilarimda var iki hafta sonra tekrar bakalim bu şekilde giderse erken alırız dedi öyle bebek kilo alsin diye yedigim biseyde yok bu şekilde ne yapmam lazim bilen varmi erken alırlarsa bir sorun olmasindan korkuyorum 😥
Bebiş içerde krndini iyi beslemiş annesi masallah masallah tombiş bebekleri seviyom ben

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım benim Saglıkla gelsinler inşallah. Bende yarın 37 haftalık oluyorum inşallah kolay dogumumuz olur canım benim 😍
Amin inşallah canım sağlıkla kucakla yavrunu ne kadar az kalmış sag salim gelsin dunyaya 🥰

Oyoyoy masallah subhallah hayırlı dogumlar olsun kolay doğum duası var arkadaşim okurum sana doğa girmeden bir gün önce haber et
Cok saol canim benim doğum ani olmazsa buradan hepinize haber vermek icin sabırsızlanıyorum inşallah herşey Yolunda giderde gününde gelir planli bir şekilde bende doğuma gidiyorum diye sizlerle paylasirim 🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah canım sağlıkla kucakla yavrunu ne kadar az kalmış sag salim gelsin dunyaya 🥰

Cok saol canim benim doğum ani olmazsa buradan hepinize haber vermek icin sabırsızlanıyorum inşallah herşey Yolunda giderde gününde gelir planli bir şekilde bende doğuma gidiyorum diye sizlerle paylasirim 🥰
Aynen bugün çatı muayenesi var heyecandan uyuyamadım 😍 azıcıkta korku var ilk hamilelik bilmediğim için tedirginim. İnşallah tek avazda hepimiz kurtuluruz canım benim. Riskli Bi gebeligim vardı hep düşme tehlikesi vardı. Hangi ara 37 haftalık olduk anlamadım bile :)

Tüm sayfalar yüklendi.