Kontrolden gldm😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Kontrolden gldm😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,491 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrolden gldm😔
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim hala ters doktor 10 gün sonra görüşelim dedi korkuyorum eğer bı haftaya kadar donmezsse gün verirse. Döner dedi ama yinede korkuyrum belli olmaz çünkü her şeyde yolunda çok şükür suyu kilosu boyu niye donmuyr 🤔🥰

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bebek dönmesi için egzersiz videoları var youtubede arkadaşım.baya uğraşmıştı dönmesi icin onun dönmedi ama bi göz at herkezde ayni değil bakarsın sende işe yarar cnm , doktorunada danış egzersiz yapabilirmisin diye

...

Moderator
Mod
rank
Bebeğim hala ters doktor 10 gün sonra görüşelim dedi korkuyorum eğer bı haftaya kadar donmezsse gün verirse. Döner dedi ama yinede korkuyrum belli olmaz çünkü her şeyde yolunda çok şükür suyu kilosu boyu niye donmuyr 🤔🥰
Az önce geldim kontrolden canım.Benimki geçen hafta düzdü.Bugün yine terse dönmüş.Doktorum bebekler son ana kadar döner dedi.37+6 haftadayım.😘

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Döner canım merak etme son gününe kadar sıkma canını bebeğin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil allah büyüktür ☺

Tüm sayfalar yüklendi.