Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devlete gittim bugun genelde hep özele giderdim neyse karnıma jeli doldurdular döktüler elime ve göğüslerime kadar değdi yani o derece her yerime bulastırdılar bir parca pecete verdiler sonra bende kalktım bir kac pecete aldım bana tutup ne deseler iyi yeter yeter az kullan pecete bulamıyoruz biz dediler bende napım dedim temizlenmeyim mi yaptım zor buldum ben peceteyi diyor sonra da dalga gecer gbi üstünü başını da maffettik diyor orospular cok sinirlendım pecete İcin insan kalbi kırılmaz köpek gbi de ısırılmaz bu sağlıkçıları dövenlerde boşa dövüyor gercekten hak verdım ben insanlara
Sorun devlet veya ozelde degil aslinda cnm sorun denk gelen doktorlarda bazen cinsler denk gelebiliyor bnde devlette muayenelere gittim dogumumu orda yaptim okadar tatli doktorlara denk geldimki arkadas gibi guler yuzluyduler ne sorsam ayrintili bir sekilde yanit aliyordum dedigim gibi aralarinda uyuzlarda olabiliyor Allah iyilerle karsilastirsin
Devlet öyleymiş valq Amin Allah düşürmesin bende hep özele giderm hic böle bişi görmedım 200 TL de ben veriyorum onlara da helal olsun ama devlet niye böle anlamı deilim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Özellerşn gözünü seveyim devletdekiler dediğin gibi o koltuğa yayılıp önlerine cay kahveyi alıp yudumlucaklar gelen hastalara da niye geldiniz keyfimi bozdun der gbi davranıyorlar
Canim bnde iki hamileliğimde de devlete gittim bana hiç böyle birşey denk gelmedi aksine rulodan kendileri bolca koparıp veriyorlar sana demkki aksi bir doktor denk gelmiş belli olmuyor yani bazıları gerçekten çok kötü ama öyle doktorlar da varki devlette çok iyiler yani ben hep iyilerle karşılaştım insalh hepte öyle olur
Canim bnde iki hamileliğimde de devlete gittim bana hiç böyle birşey denk gelmedi aksine rulodan kendileri bolca koparıp veriyorlar sana demkki aksi bir doktor denk gelmiş belli olmuyor yani bazıları gerçekten çok kötü ama öyle doktorlar da varki devlette çok iyiler yani ben hep iyilerle karşılaştım insalh hepte öyle olur
Akşama kadar türlü insanla karşılaşçaklar zaten bunu bilerek bu mesleği seçiyorlar. Onların işleri bu ben tedavi olacam diye kimseye yalakalık yapamam. Onlar da ona göre parasını alıyor. Şimdiye kadar yattılar pandemi çıktı da biraz çalıştılar. Bana saygıdan bahsedecek son insansın. Herkes ne çektiğini bilir ona göre de tepkisini verir bunu senin sorgulamaya hakkın yok herkesin hür iradesi karışamazsın.. Hadi iyi günler..
Ahhh şu üslup ve ziniyetin yok mu ? Komiksin gerçekten ? Daha karsılıklı konuşmayı beceremiyorsun çokta söylenecek bişey yok aslında sana.bu kafa yapınla hayatta başarılar olabilirsen tabiii
Canım hem hamileliğimde hemde doğumumda HEP devlete gittim tabikide özel GIBI olamaz çünkü özelde verdikleri herşeyin parasını senden alıyorlar fazlasıyla doktorun ilgisizliğine gelince keşke uyarsaydın Benin doktorum yoğunluğu yoksa zaten seninle fazlasıyla ilgileniyor ama yoğunsa Biran önce yolluyor oğlum hastalandığında önce özele gittim 1 gece kaldım bir milyar para ödedim 2 hafta önce yine hastalandı devlete götürdüm 3 gün kaldım aradaki farkı sorarsan 1. Si kaldığım gün sayısı 2. Side özelde günde 2 kez doktor kontrole geliyor devlette sabahları.
Haklısın hepsi bir değil bende oğlum hasta diye özele gittim en son kontrolde ilgilenmedi bile neymiş beyfendi doğuma gidicekmş doğru düzgn bakmadan gitti oğlum 2 gün sonra tekrar rahatszlandı devlete gittim dktor öyle güzel ilgilendi ilaçlar verdi ki yavrum kendine geldi Allah ondan razı olsun.
Ahhh şu üslup ve ziniyetin yok mu ? Komiksin gerçekten ? Daha karsılıklı konuşmayı beceremiyorsun çokta söylenecek bişey yok aslında sana.bu kafa yapınla hayatta başarılar olabilirsen tabiii
Sorun devlet veya ozelde degil aslinda cnm sorun denk gelen doktorlarda bazen cinsler denk gelebiliyor bnde devlette muayenelere gittim dogumumu orda yaptim okadar tatli doktorlara denk geldimki arkadas gibi guler yuzluyduler ne sorsam ayrintili bir sekilde yanit aliyordum dedigim gibi aralarinda uyuzlarda olabiliyor Allah iyilerle karsilastirsin
Cidden bazı devlet sağlıkçılari anlamak zor ya bende geçen gittim senin aksine doktorum 2 tane peçete kutusu verdi karnını iyice temizle yoksa kıyafetine geçer diye gülüp odadan çıktı rabbim hep böyle insanlarla karşılaştırsın bizleri sen boşver kuzum üzülmene değmez bazıları insanlıktan nasibini almamışlar
Canım hem hamileliğimde hemde doğumumda HEP devlete gittim tabikide özel GIBI olamaz çünkü özelde verdikleri herşeyin parasını senden alıyorlar fazlasıyla doktorun ilgisizliğine gelince keşke uyarsaydın Benin doktorum yoğunluğu yoksa zaten seninle fazlasıyla ilgileniyor ama yoğunsa Biran önce yolluyor oğlum hastalandığında önce özele gittim 1 gece kaldım bir milyar para ödedim 2 hafta önce yine hastalandı devlete götürdüm 3 gün kaldım aradaki farkı sorarsan 1. Si kaldığım gün sayısı 2. Side özelde günde 2 kez doktor kontrole geliyor devlette sabahları.
Bende Sakarya da gidiyorum devlete Allah razı olsun kaç doktora gittim hiç 5ers birine denk gelmedim sen iyiysen inan herkes iyi oluyor peçete konusuna gelince devlet pahaliliktan dolayi peceteyi kişniş doktorum bana da demişti bu dahakine peceteni getir veremiyorum diye gulmustuk hatta ama hiç kalp kirilcak birşey olmadi
Haklıyken haksız duruma düştünüz.öncelikle uslubunuxu düzeltin.her ne olursa olsn kimseye küfretmeye hakkınız yok.Boş yere saglıkçıları dövmüyorlarda ne demek.bu nasıl bi zihniyet .Bu tür düşünen her kim varsa dilerim Allah'tan Dr suz saglıkçısız kalsın.
Tatlım o senın düşüncen ben hamile olmasam zıblardın üstüne herkes ozaman insan olmayı becericek benim Bi terbiyesizliğim saygısızlığım olmadı alt üstü pecete onun icin de laf yedim adamın amına koyarlar hayrdır yanı sen kimi kime savunuyorsun herkes kendi yaşadığını bilir ben babamdan yemedım öle fırca ben kimsenın babasının kızı deilim sen önünden ye sanki oturdum burda sana laf söledım niye sıkıntı yaptın sen bu kadar
İnsa nun uslubu kşiliğini ele verir.kimse kimseye küfredip hakaret edemez .umursamazlıkla karsılasmıs olabilirsiniz bunu Dr unuza güzelce söyleyin .keske biraz daha ilgilenseydiniz vs şikayetinizi dile getirin öyle bi Dr ile bi kaç kere karsılastım güzelce söyledim sagolsun onlarda haklısın deyip tekrardan güzelce ilgilendi .adamlar aksama kadar türlü türlü ins ugrasıyor bi yerde artık tahammül kalmıyor hele hele ki bu pandemi sürecinde....saygı demişsin ya gel senin daha çok ihtiyacı var. Önce ne yazdığımı algıla sonra sorgula.küfrederek haksızsın ,bosuna dövmüyorlar diyerek haksızsın. ANLIYOR MUSUN?
Yalnız ben burda ilgilerini bişi demedim sende önce onu algıla ben pecete kullandım diye laf yedim sen Bi yavaş ol hele uslubu senden öğrenecek değilim ben
Haklısın hepsi bir değil bende oğlum hasta diye özele gittim en son kontrolde ilgilenmedi bile neymiş beyfendi doğuma gidicekmş doğru düzgn bakmadan gitti oğlum 2 gün sonra tekrar rahatszlandı devlete gittim dktor öyle güzel ilgilendi ilaçlar verdi ki yavrum kendine geldi Allah ondan razı olsun.
Amin inşallah daha iyilerini görmedık şükür
Haklısın kuzum doktor da değiştirmek istemiyoum suan zaten son 4 günüm ne zaman doğar tabi bilmiyorum ama yanı bunlara da zor sabrediyorum
Haklısın kuzum da işte bazıları cok sabır zorluyor
Yani pecete alt üstü onun icin kalp kırılmaya değer mi persembe tekrar gitcem yanıma alcam cıkarken de onlara bırakcam
Vay anasını yaaa
Tatlım o senın düşüncen ben hamile olmasam zıblardın üstüne herkes ozaman insan olmayı becericek benim Bi terbiyesizliğim saygısızlığım olmadı alt üstü pecete onun icin de laf yedim adamın amına koyarlar hayrdır yanı sen kimi kime savunuyorsun herkes kendi yaşadığını bilir ben babamdan yemedım öle fırca ben kimsenın babasının kızı deilim sen önünden ye sanki oturdum burda sana laf söledım niye sıkıntı yaptın sen bu kadar
Amin inşallah canım
Yalnız ben burda ilgilerini bişi demedim sende önce onu algıla ben pecete kullandım diye laf yedim sen Bi yavaş ol hele uslubu senden öğrenecek değilim ben
Bir insana özelliklede bir bayana yakıştıramadım şey küfürdür.sorun sıkıntı yaşayabilirsin bunu düzgün bi dille konuşarak çözwbilirsiniz.Birisi size o*** dese kabul eder misiniz siz o hemşirelere dediniz ya.şahsen ben bana yapılsa böyle bişey süründürürüm.Ha rahatsız mı oldun arkadasım Dr unu değiştir .ara cimeri veya 182 yi şikayet et .Hemen ilgilenirler.etrafımda örneklerini gördüm.şiddetle hiç bir şey çözülmez.hem cinslerimide bu şekilde görünce gercekte üzülüyorum .bizler iradeli insanlarız kendimize ,zihnimize....sahip çıkabiliriz ,her şeyin üstesinden gelebiliriz bi çizgimiz var.lütfen seviyeyi koruyalım (her anlamda her yerde)bize yakısan bu!