Sorum var Konu bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gune tarafından oluşturulan Konu bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 658 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu bebek
Konbuyu başlatan Gune
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam kizlar benim bebeyim 13 gunluk sezeryen oldum 1 hafta sutum olmadi bebeyime mama verdim sonra sutum geldi cok zorlukla memede vermeye baslamisam hemde biberonla mama veriyorum. Sizden sorum bebeyim kolik olur qazi var cikartiyorum gecmiyor yine agliyor. Hangi ilaci versem olur? Doktor gelmediyi icin ne alacagimi bilmiyorum. Bide bana diyorlarki mamasin deyis ondanda olur. Nasil yapim bilmiyorum lutfen yardimci olun. Cok uzun oldu ozur dilerim
Aleykümselam canım sütün şimdi geliyor mu bebeğini bol bol emzirmeye çalış canım sütün kesilmesin eğer hem emziriyor hem mama veriyorsa mamayı azaltmaya çalış ki bebeğin emişsin Bir de hangi mamayı veriyorsun mamadan dolayı da gazı olabilir ya da yeni doğan olduğu için gazı zaten oluyor sıcak tutmaya çalış kendin rezene iç iyi gelir

Tüm sayfalar yüklendi.