Sorum var Konu dişi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Konu dişi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,104 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konu dişi
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen stres yapma. Burda eşine iş düşüyor bu erkeklerin kafası bazen duruyor yad kendi aileleri konusunda duruyor. Eşin halledicek bunları ev küçük kız doğum yapıp dinlenicek sizinle mi uğraşsın kalabalık gürültü rahat oturup yatamaz demesi gerekiyor. Birde onlara mi hizmet edicen yat sakın kalkma birde herşeye laf ederler. Allah yardımcın olsun canim
Eşim daha çok sinirli oda napsin atsan atılmaz satsan satılmaz diyor ya mecbur gelcez diyorlar söyledik ev kuçuk falan diye kafaları basmıyor yani allahim sabir versin dedigin gibi canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yeni evlendiğim de kayınvalideme yakın oturuyodum arada habersiz gelirdi camdan bakardım oysa kapıyı açmazdım geri giderdi 🙈😅😅 hiç sevmem habersiz geleni. kaynanamı severim Allah var ama öyle de huylarım var 😅 yeterki huyuma gitsinler 😄
Bende bikere öyle yapmistim can'm uyordum sabahin köründe geldiler kapi delikten baktim 5 tane kadin bende gicikligima kapiyi açmadim uyukya devam ettim,😁😁

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İki görümcem var ve ikisiyle de hiç konuşmuyorum konuşunca sinirlerimi bozuyorlar hep bende en sonunda konusmayi kestim beni hamimeligim boyunca ne,aradilar sordular ananem vefat etti başsaligi bile dilemediler geçen ay oğlunu bize gönderdi bize sormadan söylemeden ve doğumuma gelmesini hiç istemiyorum hemde aylecek geleceklermiş gene bize son saate soyledi yani anliycaginiz bizi insan yerine koymadiktan sonra görümcem gelse ayni gelmese de ayni bizim evimiz zaten kucuk 1+1 kayinpederimle yasiyorum zaten hem bizde destek vereceklerine bizi masrafa sokacaklar her zaman yaptiklari gibi gerçekten biktim hepsinden
Ay canım Allah sana sabır versin bende ilk evlendiğim de kaynanam çat kapı gelirdi ben her seferinde anne aramadın ya da ben mi duymadım dedim ev hali dedim bişey olmaz dedi ben sevmiyorum öyle şeyleri dedim konu kapandı hep arar. Birde evime sayılı kişi misafir çağırıyordum peşinde on kişiyi getiriyordu en sonunda patladım ben bu evin hanımıyım misafir getireceksen haberim olacak diye ona da tamam dedi konu kapandı. Ve bunlardan eşimin haberi yok ona duyurmadan annesini saygılı bı şekilde uyarıyorumm sen de öyle yapmaya çalış canım ya da eşin ağırlığını koysun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İki görümcem var ve ikisiyle de hiç konuşmuyorum konuşunca sinirlerimi bozuyorlar hep bende en sonunda konusmayi kestim beni hamimeligim boyunca ne,aradilar sordular ananem vefat etti başsaligi bile dilemediler geçen ay oğlunu bize gönderdi bize sormadan söylemeden ve doğumuma gelmesini hiç istemiyorum hemde aylecek geleceklermiş gene bize son saate soyledi yani anliycaginiz bizi insan yerine koymadiktan sonra görümcem gelse ayni gelmese de ayni bizim evimiz zaten kucuk 1+1 kayinpederimle yasiyorum zaten hem bizde destek vereceklerine bizi masrafa sokacaklar her zaman yaptiklari gibi gerçekten biktim hepsinden
Ah kuzum Allah yardımcın olsun düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yeni evlendiğim de kayınvalideme yakın oturuyodum arada habersiz gelirdi camdan bakardım oysa kapıyı açmazdım geri giderdi 🙈😅😅 hiç sevmem habersiz geleni. kaynanamı severim Allah var ama öyle de huylarım var 😅 yeterki huyuma gitsinler 😄
Bende çok yaptım eşimin babasına en son eşime bağırdım haver verip gelsin diye normalde tesettüelüyüm ama evde saç baş açık biri gelince panik oluyorum en son açmadım kapıyı 😂😂

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum onlar bu kadar yüzsüz ve çekinmiyorsa acikca sende yüzsüzlük yap onlara söyle kabul edemeyecegini,sana zor olacağını, zaten iyi hissetmedigini ,son zamanlar nasil rahat edeceksin sevsen de katlanılmaz zaten o derece🤯

Umayyy

Kayıtlı Üye
rank
Senin için zor olur canım benim görümce de hamileğim boyunca bizdeydi neredeyse bende beraber oturan madurlardanım babalarının evi diye bizide o evin hizmetçisi sanıyolar bide küçük çocuğu var illallah ettirdi benim çok fazla bulantım oluyodu hiç umurlarında değil şu yemek şu pasta şu poğaça yap beni yağacam hep dedim kaç defa yüzüne bıliktım artık dedim anlamıyordur bir hafta oldu gideli çok şükür kurtuldum ama geri gelir diyede korkuyorum Allah yardımcın olsun sabrını versin🤲

Tüm sayfalar yüklendi.