Ahahagags hiç güleceğim yoktu vallha sen cok yaşa emi❤Kız o değil de dün sana o kadar cesaret verdim ettim bugün kaçarken sen geldin aklıma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin kuzum Allah razı olsun![]()

Ahahagags hiç güleceğim yoktu vallha sen cok yaşa emi❤Kız o değil de dün sana o kadar cesaret verdim ettim bugün kaçarken sen geldin aklıma
Amin kuzum Allah razı olsun![]()
Yaa çok sevindim canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar![]()
Doğrudur kuzum insan başkasına güzel cesaret veriyor da kendisine veremiyor . Üzülme kuşum bak ilaçta vermiş doktor inşallah düzelecekAhahagags hiç güleceğim yoktu vallha sen cok yaşa emi❤Bende kaldım bugün muayene olamadım Larenin durumundan canım sıkılınca
Allah razı olsun canım inşallahYaa çok sevindim canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah![]()
Allah razı olsun canım inşallahYaa çok sevindim canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah![]()
Gözünüz aydın çok geçmiş olsunSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar![]()
Cümlemizden razı olsun canımDoğrudur kuzum insan başkasına güzel cesaret veriyor da kendisine veremiyor . Üzülme kuşum bak ilaçta vermiş doktor inşallah düzelecek
Allah razı olsun canım inşallah
Allah razı olsun canım inşallah![]()
Yaa çok geçmiş olsun canım neyi var inşallah düzelir annende aynen annelerimiz rabbim uzun ömürler versin inşallah hepsineGözünüz aydın çok geçmiş olsunŞükür ki kitle kötü huylu değilmiş
Anneler ah anneler tırnakları taşa değmesin
ne kadar kiymetliler. Benim de annem rahatsız bu aralar
Rabbim hepsine şifa versin
![]()
Doğru diyosun vallhaDoğrudur kuzum insan başkasına güzel cesaret veriyor da kendisine veremiyor . Üzülme kuşum bak ilaçta vermiş doktor inşallah düzelecek
Allah razı olsun canım inşallah
Allah razı olsun canım inşallah![]()
Çok sevindim canım benim gözünuz aydın çok geçmiş olsunSelam Kızlar bazılarınız biliyor ki annemin göğüsün de kitle vardı en son biyopsi yapılmıştı ve bazı arkadaşlar bize de haber et demişti sonuç için bugün biyopsi sonucu çıktı şükür ki kitle iyi huylu demiş doktoru suanlik ameliyat gözükmüyor 6 ay sonra gelip tekrardan boyutuna bakılacakmıs büyüme varsa alinacakmis... İyi akşamlar![]()
Amin canım belki günlerce uyumama sebebi bile olabilir miniğin . İnşallahDoğru diyosun vallhaInşallah balim inşallah şimdi duş aldırdım rahatlasın diye bu enfeksiyon bakteri huzursuzlugunada yol acibiliyormus inşallah biran önce iyi olur
![]()
Sağol kuzum Allah razı olsunÇok sevindim canım benim gözünuz aydın çok geçmiş olsun
Amin inşallahYaa çok geçmiş olsun canım neyi var inşallah düzelir annende aynen annelerimiz rabbim uzun ömürler versin inşallah hepsine![]()