Merhaba, benimde meme ucum cok olmadigi icin ve ilk gun sutum gelmedigi icin doğduğu gun biberonla beslendi. 2.gun sutum geldi ama biberon istedi tutmadi. Buna üzülmustum ama iyiki tutmamis memeyi dedim sonrasinda. Medela elektronik gogus pompasi en iyilerinden. Hastanenin ki de medelaydi ve 2.gunden itibaren sağarak verdim. Hastaneden çıkmadan hemen eve sipariş verdim. Oyle çoğalttıki sutumu. Dr umun soyledigine gore bebegin çene gücüyle elektronik bir aletinki bir degil. Memede cocuk az bir sey emip uyuyakaliyor ve memeyi uyku araci olarak kullaniyor. Annenin gece uykusu mümkün olmuyor. Bir sagista 2 adet 120 ml lik sise doluyordu 240 ml sutunu yataginda iciyordu. 6 ay sadece anne sutuyle topaç gibi oldu

asla mama vermedim tek bi öğün bile. Oyle rahat ettim ki. Sagip biberona koyup yataginda veriyordum ve yataginda uyuyordu bu sayede. Beni emzik gbi kullanmadi. Ilerleyen zamanlarda da dahada arttigi icin dolaba koyuyordum gece esim dolaptakini veriyordu. Gece rahat uyuyabiliyordum yorgun oldugum gunler. Arkadaslarim disarda emzircek yer ararken ben biberondaki sutumu heryerde verebiliyordum. En buyuk avantajı ise gece surekli uyanmak zorunda degilsin. Simdi 2.ye hamileyim. Mememi birak tutturmayi acmayi düşünmüyorum