"KONUM VEGAFERON"

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan \"KONUM VEGAFERON\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,366 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı \"KONUM VEGAFERON\"
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tamam canım benim aysenur düzenli olarak kullandığım halde faydası olmamış
Ya bazen oluyor kayrq da da öyleydi biliyorsun birde talasemi taşıyıcısı çıktı doktor tamamen bunun yüzümdem dedi belirli bir aydan sonra biz kullanmayı komple bıraktık hiç ilaç kullanmadığım halde sadece et , tavuk yedirerek dengeyi sağladım ha birde her sabah pekmez tabi . İlaçla beraber pekmez de ver sabah pekmez ver aradan bir kaç saat sonra ilacı ver canım . Eğer yemek sularını içirmeye başladıysan evde tavuk, et suyu haşlamaları yapıp sularını içir miniğe bak ilaçla beraber daha faydasını görürsün

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım degistircem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aysenur degsitircem hangisni kullandınız
Aynen canm değiştir

Sağol canım degistircem

Aysenur degsitircem hangisni kullandınız
Aynen canm değiştir

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ya bazen oluyor kayrq da da öyleydi biliyorsun birde talasemi taşıyıcısı çıktı doktor tamamen bunun yüzümdem dedi belirli bir aydan sonra biz kullanmayı komple bıraktık hiç ilaç kullanmadığım halde sadece et , tavuk yedirerek dengeyi sağladım ha birde her sabah pekmez tabi . İlaçla beraber pekmez de ver sabah pekmez ver aradan bir kaç saat sonra ilacı ver canım . Eğer yemek sularını içirmeye başladıysan evde tavuk, et suyu haşlamaları yapıp sularını içir miniğe bak ilaçla beraber daha faydasını görürsün
Çok teşekkür ederim canım benim öyle deneyin insalalh bende faydasını görürüm alalhin izniyle canım aysnur pekmezi günde kaç kez vereyim peki

Aynen canm değiştir

Aynen canm değiştir
Kuzum öyle yapacam

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba Kızlar Oğlum Küvezdeyken Ferrum Kullanıyordu Sonra Bitti Sağlık Ocağına Gittik Bunu Yazmadı Vegaferon Verdiler İyi Değil Diyorlar ?? Dogrumu Sizde Kullanıyormusunuz Kafam Karıştı ?
Kabızlık yapıyor çoğu bebekte canım ama ben kızımda da oğlum da da kullandım bir sorun olmadı şükür birde dişte çürüğe sebep oluyormus ileride damlayı verdikten sonra bikac yudum su ver dişleri temizlensin
Ücretli olanlarda devlet karşılamıyor eğer Umut kabız filan olur ise diğerini al canım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kabızlık yapıyor çoğu bebekte canım ama ben kızımda da oğlum da da kullandım bir sorun olmadı şükür birde dişte çürüğe sebep oluyormus ileride damlayı verdikten sonra bikac yudum su ver dişleri temizlensin
Ücretli olanlarda devlet karşılamıyor eğer Umut kabız filan olur ise diğerini al canım
Gamzem bu aralar kabız oluyor acikcasi ondan dolayimi kaynakli

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok teşekkür ederim canım benim öyle deneyin insalalh bende faydasını görürüm alalhin izniyle canım aysnur pekmezi günde kaç kez vereyim peki

Kuzum öyle yapacam
Sabah ya bir tatlı kaşığı ver yada bir çay bardağı suya karıştırıp ver canım her sabah bir kaşk ber yeter

Tüm sayfalar yüklendi.