Konumuz diş 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Konumuz diş 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,276 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konumuz diş 🙄
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
1 silikon dişlik
2 calgel jel
3 ağrı kesici şurup
Teşekkür ederim birtanem🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😁😁😁

😁😁😁
Kıyamam kuzuma ya müşteri memnuniyeti yorumlar filan iyi ise al istersen kuzum ama dediğim gibi kullanmadım hiç öyle şeyler
Yorumlar guzel eczaci arkadas da cok tavsiye etti olmadi sali doktorar göturcem bi danisiyim bakalım

😁😁😁
Kıyamam kuzuma ya müşteri memnuniyeti yorumlar filan iyi ise al istersen kuzum ama dediğim gibi kullanmadım hiç öyle şeyler
Yorumlar guzel eczaci arkadas da cok tavsiye etti olmadi sali doktorar göturcem bi danisiyim bakalım
Konuyu takipteyim, yakindir bizim de dis agrilarimiz 🤔
Insallah agrisiz sizisiz atessiz cikar kuzum gercekten zor bir dönem diş 🤕

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim birtanem🥰

😁😁😁

😁😁😁

😁😁😁
Insallah agrisiz sizisiz atessiz cikar kuzum gercekten zor bir dönem diş 🤕
Aynen öyle yap kuzum inşallah iyi gelir

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
🥰

Kolaylıkla çıkarsın minnak hanım 🤲❤️bizimde diş dönemi çok sıkıntılı geçti ağlama ishal ateş ama hiç birşey kullanmadım doğal geçti süreç canım gerek duymadım sadece ilgilendim sürekli paşamla unutturmaya çalıştım 🥰🤲 kızımda aaa bu çocuğun dişi çıkmış dedik o derece anlamadık bile dişi çıktığını 😂
Insallah kuzum Ya ben ağrımadan hani acı çeksin istemiyorum Allah var o yüzden bu tür yöntemlere başvurmayı düşündüm

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar Öncelikle merhaba kumsal Laren'in dişi çıktı alttan minicik ben biraz araştırma yaptım bu diş döneminde kullanılan jeller ve granürler jellerden taraftar değilim 2 tane ürün var şimdi kafama yatan biri bitkisel birinde çok tavsiye ettiler birinin ismi tetagil diğerinin ismi de desmino bunlardan kullanan var mı veya da kullandığınız herhangi başka bir ürün var mı tetagil olan bitkisel aynı zamanda en çok kafamı o yattı toz şeklinde ağızla dökülüyor jel değil Bana bir yardımcı olur musunuz🥺
VAlla brn hiç bir şey kullanmdim canım yine de sen bilirsin bitkisel olanı alabilirsin belki öbürleri in zararı çok ya geri çürütüyor

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
VAlla brn hiç bir şey kullanmdim canım yine de sen bilirsin bitkisel olanı alabilirsin belki öbürleri in zararı çok ya geri çürütüyor
Aynen kuzum Salı günü doktora götüreceğim bakalim doktora bir Soracağım bakalım Ona da bir Danışayım da Benim de kafama yatan bitkisel olan oldu açıkçası

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Aynen kuzum Salı günü doktora götüreceğim bakalim doktora bir Soracağım bakalım Ona da bir Danışayım da Benim de kafama yatan bitkisel olan oldu açıkçası
Bana da öyle geldi canım bir götür bakalım o ne diyecek kıyamam ya diş çıkarması da zor çürümesi de oy oyy

Tüm sayfalar yüklendi.