Konumuz diş 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Konumuz diş 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,276 kez görüntülenmiş, 117 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Konumuz diş 🙄
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamm kuzum teşekkür ederim🥰
Asel kuşum nasil 💜💜
@Asena.ase kuzum yarın triod tahlili ve idrar tahlili vericem beyaz bir akıntım var ama şöyle bir kaç günde adetim geçti gitmisken gebelik tahlilide versem görünür mü acaba

Maşallah prensesi öp yerime kocaman kocaman sağlığı saat yerinde olsun da🥰🙏
Allah'a şükür iyi kuzum ya rabbim bütün evlatlarımızı korusun kaderleri hep güzel olsun inşallah

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
@Asena.ase kuzum yarın triod tahlili ve idrar tahlili vericem beyaz bir akıntım var ama şöyle bir kaç günde adetim geçti gitmisken gebelik tahlilide versem görünür mü acaba

Allah'a şükür iyi kuzum ya rabbim bütün evlatlarımızı korusun kaderleri hep güzel olsun inşallah
Gebelik şüphen mi var Kuzum tabii eğer kan tahlili verirsen çıkar Eğer varsa
Amin bir tanem Amin Rabbim evlatlarımızı gelecek tüm felaketlerden kötü insanlardan her şeyden korusun

🤣🤣

Yalnis oldu kuzum
🤣🤣🤣🤣🤭🤭

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik şüphen mi var Kuzum tabii eğer kan tahlili verirsen çıkar Eğer varsa
Amin bir tanem Amin Rabbim evlatlarımızı gelecek tüm felaketlerden kötü insanlardan her şeyden korusun

🤣🤣🤣🤣🤭🤭
Yok aslinda triodlarim çok yüksek hani gebe kalma sansim çok düşük tedavi olup düşerse anca gebe kala bilirim biliyorum ama eşimde bir iki kacmaak olmuştu şimdi biraz gecikince dedim hani yarın nasılsa tahlile gidicem akıntı da var gitmisken onada baksınlar dedim sonra dedim acaba gebelik tahlili versem de çıkar mı diye merakettim ay kız inşallah yoktur triodum yüksek oluşuna güveniyorum doktor ilaç verdi içmiyorum bile sırf hamile kalmiyim diye

Aysemmm çok şükür bugün iyiyim 😍😍 bebeğim sen naislsin
Bende iyim kuzum ya işleri yemekleri bitirdim asele yotube açtım izliyor bende uzanıyorum telefon bağlı ya o yüzden 😀 msjlarda karışıklık oluyor bazen zor yazıyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yok aslinda triodlarim çok yüksek hani gebe kalma sansim çok düşük tedavi olup düşerse anca gebe kala bilirim biliyorum ama eşimde bir iki kacmaak olmuştu şimdi biraz gecikince dedim hani yarın nasılsa tahlile gidicem akıntı da var gitmisken onada baksınlar dedim sonra dedim acaba gebelik tahlili versem de çıkar mı diye merakettim ay kız inşallah yoktur triodum yüksek oluşuna güveniyorum doktor ilaç verdi içmiyorum bile sırf hamile kalmiyim diye

Bende iyim kuzum ya işleri yemekleri bitirdim asele yotube açtım izliyor bende uzanıyorum telefon bağlı ya o yüzden 😀 msjlarda karışıklık oluyor bazen zor yazıyorum
Rabbim iyilik versin kuzum sana Asel prensesim napiyor

Tüm sayfalar yüklendi.