İnşallah canımAlsır kuzum Allah'ın izniyle![]()
İnşallah canımAlsır kuzum Allah'ın izniyle![]()
En iyisi öyle kuzum benim inşallah zorluk cekmeden başarırsınızDaha başlamadım bitanem yazı bekliyorum 2 yaşına girecek ağustosta Allahın izniyle o zaman düşünüyorum
İnşaAllah canım benim sen nasılsın iyi misin umut nasıl geçen kızlar dedi hastanede bir kaza olmuş sedyeden düşmüş diye Allah esirgesin bir sıkıntı yok İnşaAllahEn iyisi öyle kuzum benim inşallah zorluk cekmeden başarırsınız
Kuzum kötü bir olay yaşadım Allah'ıma şükür oğlumu bana bağışladı sıkıntı yok birtanem bende iyi olmaya calsiyorumİnşaAllah canım benim sen nasılsın iyi misin umut nasıl geçen kızlar dedi hastanede bir kaza olmuş sedyeden düşmüş diye Allah esirgesin bir sıkıntı yok İnşaAllah
Rabbim tekrarını yaşatmasın canım benim geçmiş olsun tekrardanKuzum kötü bir olay yaşadım Allah'ıma şükür oğlumu bana bağışladı sıkıntı yok birtanem bende iyi olmaya calsiyorum
Allah razı olsun kuzum sen nasılsın nasıl gidiyorRabbim tekrarını yaşatmasın canım benim geçmiş olsun tekrardan
Cümlemizden canım İyi nolsun işte bende kaynanamlarla duruyorum biran evvel evime geçeceğim günü bekliyorumAllah razı olsun kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor
Amin inşallah canımCümlemizden canım İyi nolsun işte bende kaynanamlarla duruyorum biran evvel evime geçeceğim günü bekliyorum
Ben üç kere başladım bu kış tam üç ay sürdü ama bi gün tuvaletim geliyo demediİnşallah canım ya inşallah artık alışsın istiyorum 3 yaşında sonuçta