Sorum var Kordon

• Konbuyu başlatan Djital
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Djital tarafından oluşturulan Kordon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 345 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kordon
Konbuyu başlatan Djital
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
37 haftalik gebeyim bebeğim 2 kere kordon dolandı doktor takip et hareketlerini dedi korkuyorum ne yapabilirim
Senin bebeğinin hareketlerini takip etmekten başka yapacak birşeyin yok canım günde 10 dan az olmamalı ona dikkat et. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah 🤲

Atilla's mom 😍

Kayıtlı Üye
rank
37 haftalik gebeyim bebeğim 2 kere kordon dolandı doktor takip et hareketlerini dedi korkuyorum ne yapabilirim
Bence endişelenmene gerek yok, zaten bebek hep hareketde olduğu için bu durumlara sık rastlanıyo. Kendisinden açılır dolanır fark etmez. Kordon o kadar da nayif değil ki oksijen almada zayıflasın. Hareketli olursan, diz üzerinde yürürsen düzele bilir.

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Benim kardeşime de kordon dolanmıştı sağlıklı doğdu sadece yüzü biraz morarmaştı doğduğunda bı kaç saat sonra geçti içinz rahatlasn diye yazdım İnşallah bişey olmaz Allah sağlıklı doğum nasip etsin 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.