Sorum var Korku

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Korku başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,420 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korku
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

EMINE en

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gece rüyamda çok korktum yataktan Bi anda fırladım su gibiydim terden ☹️ bebeğime Bi zararı olmamıştır insallah
Geçmiş olsun kuzum dua oku bol bol, hamilelikte rüyada korkutuyorlar bende çok korkarak uyanıyordum hatta ağlayarak vs doğumla ilgili de çok rüyalar kabuslar görüyorum yatmadan önce ayetel kürsü felak nas ihlas Kevser oku bütün vücuduna sür öyle uyu kuzum ben öyle yapıyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar gece rüyamda çok korktum yataktan Bi anda fırladım su gibiydim terden ☹️ bebeğime Bi zararı olmamıştır insallah
Olmamıştır kuzum korkma gebelikte çok normal bol bol dua oku sen yatmadan önce

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Olmamıştır kuzum korkma gebelikte çok normal bol bol dua oku sen yatmadan önce
Tamam canım çok sağolun ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun kuzum dua oku bol bol, hamilelikte rüyada korkutuyorlar bende çok korkarak uyanıyordum hatta ağlayarak vs doğumla ilgili de çok rüyalar kabuslar görüyorum yatmadan önce ayetel kürsü felak nas ihlas Kevser oku bütün vücuduna sür öyle uyu kuzum ben öyle yapıyorum
Tamam canım çok sağol Allah razı olsun ❤️

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gece rüyamda çok korktum yataktan Bi anda fırladım su gibiydim terden ☹️ bebeğime Bi zararı olmamıştır insalla
HAYIROLSUN İNŞALLAH İLK ÖNCE KESİNLİKLE KÖTÜ RÜYALARINI BİR BAŞKASINA ANLATMA CNM BENDE ÇOK GÖRDÜM AĞLAYA AĞLAYA UYANIYORDUM UYKUMDAN BİDE KESİNLİKLE SIRT ÜSTÜ YATINCA DAHA ÇOK KABUSLAR GÖRÜNÜR ANNEME SÖYLEDİM SAĞ TARAFIMA BANA BİR ÇENGELLİ İĞNE YADA FİRKETE Yİ ATLETİME SABİTLEMEMİ SÖYLEDİ BENDE ÖYLE YATTIM VE O GÜNDEN BERİDİR HİÇ KÖTÜ RÜYA GÖRMEDİM CANIM SANA DA ŞİFA OLSUN DENEMENİ TAVSİYE EDERİM🙏

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
HAYIROLSUN İNŞALLAH İLK ÖNCE KESİNLİKLE KÖTÜ RÜYALARINI BİR BAŞKASINA ANLATMA CNM BENDE ÇOK GÖRDÜM AĞLAYA AĞLAYA UYANIYORDUM UYKUMDAN BİDE KESİNLİKLE SIRT ÜSTÜ YATINCA DAHA ÇOK KABUSLAR GÖRÜNÜR ANNEME SÖYLEDİM SAĞ TARAFIMA BANA BİR ÇENGELLİ İĞNE YADA FİRKETE Yİ ATLETİME SABİTLEMEMİ SÖYLEDİ BENDE ÖYLE YATTIM VE O GÜNDEN BERİDİR HİÇ KÖTÜ RÜYA GÖRMEDİM CANIM SANA DA ŞİFA OLSUN DENEMENİ TAVSİYE EDERİM🙏
Sağol canım Allah razı olsun dediğini yapacağım 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar