Sorum var Korkuyorm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kabakçiçeği tarafından oluşturulan Korkuyorm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 365 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorm
Konbuyu başlatan Kabakçiçeği
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
💞💞💞💞 Ayranın sağlık durumda gelişmeler oldumu kemikleri kısa gibi şeylerden bahsetmiştim Ayşenur
Şükür genetik testi hepsi normal geldi . Bir sağlık sorunu yok sadece doktor boyunun uzamasını talip edin dedi . Öyle işte onu talip ediyoruz ama Türk dilinde “çaycı Hüseyin yani akondroplazma hastalığı “ yokmuş kromozom analizleri normal geldi . İşte sadece boyunu talip ediyoruz ama şuan kemikleri de normal büyüesi de

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Şükür genetik testi hepsi normal geldi . Bir sağlık sorunu yok sadece doktor boyunun uzamasını talip edin dedi . Öyle işte onu talip ediyoruz ama Türk dilinde “çaycı Hüseyin yani akondroplazma hastalığı “ yokmuş kromozom analizleri normal geldi . İşte sadece boyunu talip ediyoruz ama şuan kemikleri de normal büyüesi de
Bence herşey normaldir ya gelişimi ne bilim doktorları pek anlamıyorum Allah bilir gelecekte nolacagini şimdiden onu dusunmene gerek yok benim kızda minyon tipli o kadarda uzun degil zaten çok istahta yok hayırlısı rabbim sağlıktan geri koymasın

Tüm sayfalar yüklendi.