Korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan Korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 823 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorum
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileliğim 29+ 4 günlük hamileyim 22 yaşındayım bebeğimi çok seviyorum biran önce kavuşmak istiyorum ama doğumdan çok korkuyorum 😞
O korkuyu her anne adayi yasiyor emin ol guzel duygular bunlar guzel seyler dusun zaten bisey duymucaksinki sen rahat ol kuzum icini ferah tut bol dua et saglikla kavus ins bebisine ..dusun ki senin yerinde olmak isteyen birsuru insan var .. bol insirah suresini oku simdiden Rabbim yardimcin olsun o bebisinin sesini duyunca unutacaksin tum aciyi agriyi annesi🥰🤗

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
O korkuyu her anne adayi yasiyor emin ol guzel duygular bunlar guzel seyler dusun zaten bisey duymucaksinki sen rahat ol kuzum icini ferah tut bol dua et saglikla kavus ins bebisine ..dusun ki senin yerinde olmak isteyen birsuru insan var .. bol insirah suresini oku simdiden Rabbim yardimcin olsun o bebisinin sesini duyunca unutacaksin tum aciyi agriyi annesi🥰🤗
Ins abla teşekkür ediyorum Rabbım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ins Rabbım hepimize yardim etsin hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Benim de ilk canım yaşım 26. Valla bende korkmuyorum desem yalan olur patır patır doğurmayı düşünüyorum cesaret toplamaya çalışıyorum, daha vakti var benim 😄😄

Tüm sayfalar yüklendi.