Korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,529 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorum
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seydaysr

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kizlqr altı sene sonra hamileyim iki boş gebelik var şuan dokuz haftalık ama hiç bir şey hissetmedigim için hep iicmde bir korku var acaba yasiyormu acaba kalbi durdu mu ya neden böyleyim eğer kalbi durursa nasıl anlaşılır bu çok korkuyorum artık manyaga bagladim
Sağlıkla kavuşursun inşaallah canim

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kizlqr altı sene sonra hamileyim iki boş gebelik var şuan dokuz haftalık ama hiç bir şey hissetmedigim için hep iicmde bir korku var acaba yasiyormu acaba kalbi durdu mu ya neden böyleyim eğer kalbi durursa nasıl anlaşılır bu çok korkuyorum artık manyaga bagladim
Kuzum içini rahat tut.. ben hiç düşük bebek kaybı yaşamadıqım hâlde sürekli korkuyla yaşadım acaba bebek nie hareket etmiyor acaba ben ne zaman bebek hareketi hissedecem kesin bişey oldu.. uyumadıqım qünler bile oldu.. sen kötü anılarda yaşadıqın için qayet normal allaha bırak içini ferah tutmaya çalış allah büyüktür 😍😍

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Bebegin kalbi durdugunda allah gostermesin vucudun bunu tanimlamasi 2-4 hafta arasi suruyor.. bebek öldugunde annede hormonlarda hafif gerileme oluyor.. mesela kusuyorsa daha az kusuyor veya hic kusmuyor gibi.. neden bos gebelik olusmustu?tekrar olmaz belki.. bende dusuk yaptim ama cocuklarimda dunyaya geldiler.. tum hamilelik birbirine benzeyecek diye bir durum yok..kendine stres yapip bebeginide kotu etkileme.. genetik olarak bir sorun olmazsa bebekde bebekde kalp durmasi vucut atmasi falan nadir olur.. eger bebegin saglikliysa muhakkak tutunmustur..13.haftaya kadar sık dişini..13. Haftaya kadar evren sagliksal secim yapiyor cunku..
Ya eşimde varikosel var ikinsene önce ameliyat oldu boş gebelik di mesela onlarda çok kusuyirdum bndads geceeleri midem bulanıyor çok dokuncak şeyler yemessem kusmuyrm çok şükür arada basım dönüyor okdr ağrım sizimds yok bel ağrısı vs allahim inşallah yaşar tamamına erdirir Allah her isteyene nasip etsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya eşimde varikosel var ikinsene önce ameliyat oldu boş gebelik di mesela onlarda çok kusuyirdum bndads geceeleri midem bulanıyor çok dokuncak şeyler yemessem kusmuyrm çok şükür arada basım dönüyor okdr ağrım sizimds yok bel ağrısı vs allahim inşallah yaşar tamamına erdirir Allah her isteyene nasip etsin
İçini ferah tut canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle ve minik meleğinle kontoroe gidince yaz merak ederim 🤲🏻❤️

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Ameliyattan once sagliksal bir problem yasayip bos gebelik olmus olabilir ama tedavi gordukten sonra bir sorun kalmamis olmasi gerekiyor allahin izniyle.. kendinizi rahatlatin.. artik tedavi olduk hersey yolunda ve bir bebegimiz olacak gibi pozitif dusuncelerle bebeginizin tutunmasina destek verin.. mide bulantisi konusunda rahat olmanizada ayrica cok sevindim herkes bu kadar sansli olmuyor fakat bu bir sorun teşkil ettigi anlamina gelmiyor.. eminim hersey yolunda gidecektir hayirlisiyla simdiden hayirli olsun insallah :)

Seydaysr

Kayıtlı Üye
rank
Kötüyü çağırma kuzum evrene güzel şeyler yolla dua et ve sakın kötüyü düşünme daha minik annesi hissetmemen normal bende korkuyordum 27haftalik olduk oğlum şimdi kıpır kıpır çok şükür güzel düşün güzel olsun.

Tüm sayfalar yüklendi.