Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende Corona oldm hamileyken cnm Allah'a şükür birşey olmadı kafana takma öle seyleri bol bol su iç sivisiz kalma c vitamini al greyfurt yedim ben Corona iken yemeden içmeden kesilme zorlada olsa yemeğini ye kolayca atlatırsın merak etme geçmiş olsun cnm
Bende Corona oldm hamileyken cnm Allah'a şükür birşey olmadı kafana takma öle seyleri bol bol su iç sivisiz kalma c vitamini al greyfurt yedim ben Corona iken yemeden içmeden kesilme zorlada olsa yemeğini ye kolayca atlatırsın merak etme geçmiş olsun cnm
Olmaz allahın izniyle canım bende 18. Haftamda covit oldum hiçbişey olmadi kötü düşünme moralini yüksek tutmaya calis ben öyle yaptım bol bol limonlu ilik su içtim boğazımı hep nemli tuttum ciğerlere inmesin diye çorba içtim tavuk suyuna et suyuna başka bisey yiyemedim ama çorba hep içtim geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın
Olmaz allahın izniyle canım bende 18. Haftamda covit oldum hiçbişey olmadi kötü düşünme moralini yüksek tutmaya calis ben öyle yaptım bol bol limonlu ilik su içtim boğazımı hep nemli tuttum ciğerlere inmesin diye çorba içtim tavuk suyuna et suyuna başka bisey yiyemedim ama çorba hep içtim geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın
Bol bol c vitamini, su ve dinlenme. Şimdiden geçmiş olsun canım
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr