Korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan Korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,270 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorum
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım benim bebiş akşam 8 sabah 8 hareket eder diğer saatlerde hiç kendini hissettirmez bile. Nescafe içmeni öneririm

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank
Tatli biseyler yiyip sirt ustu yatinca genelde oynar bebisler dene bi cnm
Denedim cnm oynadi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Uzan yataga belin tam yatakta olsun vak nasıl oynuyor
Oynadi cnm bebek sırt üstü yatinca neden böle hareket ediyor yan yatınca etmiyo🤣🤣
Tatli biseyler yiyip sirt ustu yatinca genelde oynar bebisler dene bi cnm

Prenses de oynaya oynaya içerde yorulmuş herhalde annesiiii❤️ Şu an nasıl hareketleri
Çok şükür iyi cnm oynamayinca korkuyyorum işte rabbim kimseyi evladı ile sınamasın

Prenses de oynaya oynaya içerde yorulmuş herhalde annesiiii❤️ Şu an nasıl hareketleri
Çok şükür iyi cnm oynamayinca korkuyyorum işte rabbim kimseyi evladı ile sınamasın
Canım benim bebiş akşam 8 sabah 8 hareket eder diğer saatlerde hiç kendini hissettirmez bile. Nescafe içmeni öneririm
İçiyorum cnm kahve Nescafe 🥰

İçiyorum cnm kahve Nescafe 🥰
Benimki de bazen öyle yapıyor cnm korkma bişey olmaz inşallah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Amin kuzum amin cümlemizin 🤰♥️🤲🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızım sabah 7 gibi oynadı sonra akşama kadar hiç oynamadi 22 hafta 6 gunluguz çok korkuyorum bişey olmaz demi 😥😥
Cnm yaşadığın duurm çok normal bazen hiç hissetmezsin bile kanama olmadığı sürece korkma...☺️ Baktın hiç sesi çıkmıyor çikolata ye şerbetli tatlı hateketlenir ama bazen ne yapsan hareket hissetmezsin çok normal yani bu haftalarda

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yaşadığın duurm çok normal bazen hiç hissetmezsin bile kanama olmadığı sürece korkma...☺️ Baktın hiç sesi çıkmıyor çikolata ye şerbetli tatlı hateketlenir ama bazen ne yapsan hareket hissetmezsin çok normal yani bu haftalarda
Kanama derken cnm

A korma belke dinleniyor kendi icin hemen panik yapma çkolata nescefe gonder iceri gor nasil uyanacaq😃🤩
Yolladım cmm🤣🤣🤣
A korma belke dinleniyor kendi icin hemen panik yapma çkolata nescefe gonder iceri gor nasil uyanacaq😃🤩

Tüm sayfalar yüklendi.