Sorum var kotu arkadaş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan kotu arkadaş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,979 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kotu arkadaş
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leyla kurt

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi çok sinir bozucu canım rabbim yardımcın olsun 😡 sen bu aralar bu konuda kocanla karşı karşıya gelmemeye çalış biliyorum çok zor ama ne yapılır ki. Şu dövme olayı en berbat olanı desen 😤😤😤 vallahi şu kadına kalkan eller kökünden sökülsün inşallah yaa🤲🤲🤲🤲
ben her zaman soyluyorum vallahi o arkadaşinla goruşmeni istemiyorum o arkadasin yuzunden sen beni dovdun ve biz boşanma aşamasina geldik diye söylüyorum susup oturmuyorum vallahi susamamda zaten

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
ama adamin karisi var maşallah o kadar guzelki cok nayif cok kibar bi kadin 12 senelik evliler daha bu sene tuşlu trlefon almiş karisina karisiyla konuşuyom diyoki beni cok kiskaniyo bi yere bile gidemiyorum diyo gittigim zaman aksam burnumdan getiriyo diyorum ya bu kadar karisini seven onu kiskanan bir adam nasil bu kaďar iğrenc oluyo ya vallahi vallahi karisida manken gibi kadin uzun boylu zayif guzel ama karisinin kiymetini bilmiyo işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ya napim gulum 3 cocukla ben nereyr gidim bana adam gibi sahip cikan bi ailem yokki ben anneme boşanacam dedim annem bosan gel başka kocaya verim seni dedi napim oturdugum yerde oturmayip

ya napim gulum 3 cocukla ben nereyr gidim bana adam gibi sahip cikan bi ailem yokki ben anneme boşanacam dedim annem bosan gel başka kocaya verim seni dedi napim oturdugum yerde oturmayip
Dur sana söyleyeyim nasıl o kadar kıskanç olup karısını oraya buraya göndermeme sebebini. Kendi it milletin karsıına kzına bakıp abuk subuk hayaller kuruduğu için herkesi kendi gşbi düşünüyor ben millete bakıp fantazi kuruyorsam onlarda beni. Eşime bakıp fantazi kurar diyor gülüm o yaptığı için ona bütün erkekler yapıyor gibi geliyor kadını kısıtlma sebebi o. Yazık kadın da onu kıskanıyor vs sanıyor adam onun bunun videosunu izliuor hiç haberş yok 🤦🏻‍♀️😒

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
selam kizlar napacam bilmiyorum bana bir fikir verin eşimin bir arkadaşi var hiç hosuma gitmiyo eşimin arkadaşlik gurubu vardi o arkadaşi hep kotu pis vidyolar atardi hep başka kadinlardan bahsederdi hergun kuru fasulye yemek olmaz bugunde baklavanin tadina bakalim diyodu ben bu mesajlari okudukca deli oluyodum esime soyluyodum yok sen yanlis anlamişin diyodu gece saat 2 de 3 de pis kadin vidyolari atti bende bunu gece gordum dedim ben yanlişmi anlamişim bak dedim ve o gece beni dovdu arkadasinin gonderdigi pis vidyoyu soyledigim icin arkadasindan uzak durmasi gerektigini soyledigim icin ve bu her bu konu acilsa sinirlenir kalkar doverdi biz boşanma aşamasina geldik dedim ya boşaniriz yada o pis arkadaşlarindan uzak durursun ve arkadaşlarindan uzak durdu pandemide araya girince tamamen uzaklaştilar tam cok şukur dedim o pislik arkadaşi eşimin iş yerinde işe başlayincaya kadar simdi eşimle calisiyo 2 ay oldu onceden akşamdan sonra eve gelen adam bu 2 aydir yemek yiyip gidiyo saat 11 12 ye kadar gelmiyo napcam bilmiyorum ben bana bir fikir verin

biz anlaştik bu hafta sonu biraz gezelim dolaşalim diye tutturmuş o arkadaş aileside gelsin yada onun yazligina gidelim diye ben istemiyorum dedikce tutturmuş o arkadaşim cok degişti namaza başlamiş o onceki gibi birisi degil diye hoşuma gitmiyo onunla goruşmesi onunla konuşmasi bir araya gelmesi ama anlamiyo iste

biz anlaştik bu hafta sonu biraz gezelim dolaşalim diye tutturmuş o arkadaş aileside gelsin yada onun yazligina gidelim diye ben istemiyorum dedikce tutturmuş o arkadaşim cok degişti namaza başlamiş o onceki gibi birisi degil diye hoşuma gitmiyo onunla goruşmesi onunla konuşmasi bir araya gelmesi ama anlamiyo iste
Kendini asla ama asla ezdirme gözünü korkutt

Tüm sayfalar yüklendi.