Kovit öksürük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübraeymenenes tarafından oluşturulan Kovit öksürük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 506 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kovit öksürük
Konbuyu başlatan Kübraeymenenes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cccc

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba geçenlerde post açmıştım yine kayınvalidemgike gittik onlar pozitif çıktı diye bizde belirti sonradan başladı eklem ağrısı derken 3 gün üst üste serum taktırdım şu an daha iyiyim fakat öksürük var balgamlı nasıl geçer bu hastalığı atlatan varsa nasıl geçti bugün 5.gun 24 haftalık hamileyim çocuklarda bişey yok eşimle bende öksürük kaldı boğazım acıyor artık

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba geçenlerde post açmıştım yine kayınvalidemgike gittik onlar pozitif çıktı diye bizde belirti sonradan başladı eklem ağrısı derken 3 gün üst üste serum taktırdım şu an daha iyiyim fakat öksürük var balgamlı nasıl geçer bu hastalığı atlatan varsa nasıl geçti bugün 5.gun 24 haftalık hamileyim çocuklarda bişey yok eşimle bende öksürük kaldı boğazım acıyor artık
Geçmiş olsun bol bol c vitamini tüket hergun sıcak duş al bitki çayı kaynat gebelikte tüketilen caylardan onlardan iç balla karabiber karıştır ye o boğazını yakar ağrısını alır

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Zencefil çayı yap kendine cnm , ballı süt iç bide limon çayı , meyve tüket ben öyle gecirdim covidi , Allah acil şifa versin sizede 🥰

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun bol bol c vitamini tüket hergun sıcak duş al bitki çayı kaynat gebelikte tüketilen caylardan onlardan iç balla karabiber karıştır ye o boğazını yakar ağrısını alır
Sağ ol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zencefil çayı yap kendine cnm , ballı süt iç bide limon çayı , meyve tüket ben öyle gecirdim covidi , Allah acil şifa versin sizede 🥰
Sag ol canım zencefil hiç yapmadım yapıyım bakalım inşallah geçer cabucak

Tüm sayfalar yüklendi.