Ne güzelBen 7 aylıkken deldirdim canım şimdi kulağında çeşit çeşit kupeyle geziyor 16 aylık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım burada iki yaşından önce hiç bir yer delmiyor çok araştırdımHmm işte geç kalınmış deldirmek için canım ondan çocukta istemiyor azıcık daha bekle bakalım
Kuzenim 9 aylıkken deldirmişti bir sorun yaşamadıBüyüdükçe de zor oluyor ama benimki 6 aylık olacak iki gün sonra kışın deldirmeyi düşünüyorum ama eliyle çeker fln kulak memesine zarar verir diye korkuyorum tek sorunumo
2 yaşında ama delen bir tane eczane buldum o da kızım korkuyorum deyince adam kalsın dediAy yok inanma öyle şeylere 1 yaşında ya da 2 yaşında deldir cnm
Canım benim olduğum yerde 4 yaşından önce delmiyorlar sadece bir tanesi 2 yaşında deliyorŞimdi herkes bebekken deldiriyor ben deldirmemistim şuan 4 yaşında korkuyor o yüzden deldiremedim şimdi bı kizim daha olacak onu 1 yaşından önce deldiririm
Benim bulunduğum yer sıkıntılı sanırım eczaneler 4 yaşından önce delmiyorlar sadece bir tanesi 2 yaşında deliyorBen deldirdim kuzum tam 1 yaşında bir sorunda olmadı kızımın
Son düzenleme: