Sorum var Kundaklama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysima nin annesi tarafından oluşturulan Kundaklama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,188 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kundaklama
Konbuyu başlatan Aysima nin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kundaklama yapanlar yapmayanlar sebepleri hanimlar
Oğlumu annem sürekli kundak yapardı ama kızımı hiç yapmadım bacaklarında eğrilik oldu tabi 1.5 yaşından sonra düzeldi bilmiyorum ondanmıdır ama çevremdeki herkes kundak yapmadığın için oldu dedi birde fazla uyumazdı bu bebeğimde kundak yapıcam oģlum çok güzel uyurdu bi sorunuda olmadı

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kundaklama yapanlar yapmayanlar sebepleri hanimlar
Canım ben doğduğundan biri tam kundak yapmadım şuan oğlum 7 hafta 4 günlük. Uykuya dalamadığı zaman yaptım onada yarım kundan sadece kol kısımları sıçrayıp uyanmasın kolay uykuya geçiş yapsın huzursuzluğu geçsin diye. Büyüme atağında olduğu için bu aralar uyuyamadigi da yarım kundak yapıyorum. Tam kundakta yani ayaklarını düzeltip yapılan bebekte kalça çıkıklığı olmasına sebeb oluyormuş doktorlar yapmayın demişti

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Rahat oluyor kundak benim kızım hemen uyanıyor elini yüzüne vuruyor birden kollarını havaya kaldırıyor kundak sagliklimi eskiler kundaklarmis ama

A

Adsız anne adayı

Guest
Kundak yüzünden az kalsın kızımın kalçası çıkacaktı doktorlar önermiyor zaten yine de kendin bilirsin bişi diyemem ama şunu da teyit ettim genel olarak çürük bir nesil geliyor ve daha dikkatli olmamız gerekiyor zamanında anneler kundak yaparmış ne bacak sorunu ne kırık ne çıkık vs olmazmış yediklerimiz doğaldı kemiklerimiz gucluymus ama şimdi öyle değil ki herşey hormonlu gdo lu inan bana kaynanam ve gorumcek sürekli akıl veriyor şöyle yap böyle yap kaç çocuk büyüttük biz iyi biliriz vs doktora soruyorum hayır yanlış bilgi asla yapma diyor mesela ne bileyim devir değişti illa da kundak yapacam diyorsan tavsiyem şudur bacaklarını asla yan yana getirip sıkıca bağlama bacaklari anatomik olarak yana doğru durmalı imiş uyurken hani parantez gibi duruyorlar ya öyle durmalı imiş sıkıca olmadıktan sonra belkide bişey olmaz seni yanlış da yönlendirmek istemem kızımın bacak sıkıntısı çıktı Allah'tan kalça cikikligi yoktu ben bu yüzden tecrübe ettim 🤗

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumu annem sürekli kundak yapardı ama kızımı hiç yapmadım bacaklarında eğrilik oldu tabi 1.5 yaşından sonra düzeldi bilmiyorum ondanmıdır ama çevremdeki herkes kundak yapmadığın için oldu dedi birde fazla uyumazdı bu bebeğimde kundak yapıcam oģlum çok güzel uyurdu bi sorunuda olmadı
Gerçekten oluyor benim oğlumla diğer arkadaşların çocukları arasında fark vardı eğri yürüyorlardı tabi kaynanam baya fena kundak yapardı ama bunda nasipse o kadar sıkmam yavrumu

Tüm sayfalar yüklendi.