Kızlar buralarda çok meşhurdur keçilerin kafasının ortasını bölüyorlar ortada bir kısım var orası saçlı çıkarsa kız saçsız çıkarsa erkek kaynanamlar yaptıda deneyenler hiç varmı ben ilk defa duydum çünkü 

Çok garibime geldiKızlar buralarda çok meşhurdur keçilerin kafasının ortasını bölüyorlar ortada bir kısım var orası saçlı çıkarsa kız saçsız çıkarsa erkek kaynanamlar yaptıda deneyenler hiç varmı ben ilk defa duydum çünkü![]()
Bende Malatyalıyım bizdede var öle.hatta bu kurbanda annem bana yaptı nasip erkek çıktı amaKızlar buralarda çok meşhurdur keçilerin kafasının ortasını bölüyorlar ortada bir kısım var orası saçlı çıkarsa kız saçsız çıkarsa erkek kaynanamlar yaptıda deneyenler hiç varmı ben ilk defa duydum çünkü![]()
Kızlar buralarda çok meşhurdur keçilerin kafasının ortasını bölüyorlar ortada bir kısım var orası saçlı çıkarsa kız saçsız çıkarsa erkek kaynanamlar yaptıda deneyenler hiç varmı ben ilk defa duydum çünkü![]()
Cinsiyet için zavallı keçinin kafasını mi kestiniz kuzumKızlar buralarda çok meşhurdur keçilerin kafasının ortasını bölüyorlar ortada bir kısım var orası saçlı çıkarsa kız saçsız çıkarsa erkek kaynanamlar yaptıda deneyenler hiç varmı ben ilk defa duydum çünkü![]()
Cinsiyet için zavallı keçinin kafasını mi kestiniz kuzum![]()
Kızlar buralarda çok meşhurdur keçilerin kafasının ortasını bölüyorlar ortada bir kısım var orası saçlı çıkarsa kız saçsız çıkarsa erkek kaynanamlar yaptıda deneyenler hiç varmı ben ilk defa duydum çünkü![]()