Malatyadamı var bòyle birşey ben ilk defa duydumBende Malatyalıyım bizdede var öle.hatta bu kurbanda annem bana yaptı nasip erkek çıktı ama![]()

Malatyadamı var bòyle birşey ben ilk defa duydumBende Malatyalıyım bizdede var öle.hatta bu kurbanda annem bana yaptı nasip erkek çıktı ama![]()
Valla bende sivasliyim ama böyle şeyler hiç duymadım bizim o taraflarda pek yok sanırım Malatyaya da çok yakınız aslindaMalatyadamı var bòyle birşey ben ilk defa duydum![]()
Bende ilk defa duydum demekki bilmiyorum bizde yapmazlarValla bende sivasliyim ama böyle şeyler hiç duymadım bizim o taraflarda pek yok sanırım Malatyaya da çok yakınız aslinda
Valla bizde de yapmazlar öyle şeyler kuzum cinsiyet için hayvan mı kesilir ya günah vallaBende ilk defa duydum demekki bilmiyorum bizde yapmazlar
Valla bizde de yapmazlar öyle şeyler kuzum cinsiyet için hayvan mı kesilir ya günah valla
Vallahi ilk dafa duydumKızlar buralarda çok meşhurdur keçilerin kafasının ortasını bölüyorlar ortada bir kısım var orası saçlı çıkarsa kız saçsız çıkarsa erkek kaynanamlar yaptıda deneyenler hiç varmı ben ilk defa duydum çünkü![]()
Birde bıçak ve makas vardı sanırımVallahi ilk dafa duydumya bu cinsiyəti tahmininde bulnamak icin neler cıkarıyorlar ya
![]()
Birde bıçak ve makas vardı sanırım![]()
Valla kız gülüyorumBende duymuşdum onu ya bir iki tane daha vardı şimdi akılma gelmedi
duyunca şok olmuşdum
bu eskiler neler cıkarıyor ya