Kursağım yanıyor dostlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Kursağım yanıyor dostlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,112 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kursağım yanıyor dostlar
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra Çınarrrr

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Cook zor 36 haftaligim yanmalar yüzünden bir an önce doğsa diyorum artık doktor yazıyor ama eczane gaviscon vermiyor elinde olması lazım diyor bende reçetesiz parayla alıyorum artık ama hep içiyorum başka türlü asla duramiyorum gece tuvalete kalkınca bile içmeden yatamıyorum bu hafta rennie verdi o daha iyi dedi bakalım ona baslicam yarim şişe bitince ne süt ne tahin salatalık elma hiçbiri fayda etmiyor

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Cook zor 36 haftaligim yanmalar yüzünden bir an önce doğsa diyorum artık doktor yazıyor ama eczane gaviscon vermiyor elinde olması lazım diyor bende reçetesiz parayla alıyorum artık ama hep içiyorum başka türlü asla duramiyorum gece tuvalete kalkınca bile içmeden yatamıyorum bu hafta rennie verdi o daha iyi dedi bakalım ona baslicam yarim şişe bitince ne süt ne tahin salatalık elma hiçbiri fayda etmiyor
Senin bebiş de mi ters pozisyonda canım

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Su geçirmiyor içtikçe daha da yanıyor
Ben hep sade soda içerdim yatmadan önce hem bebeğin kemik gelişimi için de çok faydalı dedi doktor günde 2 tane iç son zamanlarda o bile kar etmedi gaviscon şurup kullandım canım çok kötü biliyorum birde yediklerine dikkat et yağlı kızartma ve acı ve baharatlı yeme
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bende öyleydim gaviscon vermiyordu bende annemin eşimin komşumun adına yazdiriyordum öyle kullandım

Tüm sayfalar yüklendi.