Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çox üzüldüm canım Allah sabır versin bende 8 haftalık bebeyimin 6 haftada kalbinin durduğunu öyrendim 2 ay geçti tekrar hamile olduğumu düşünüyorum bu gün doktoruma gittdim ilk reqli gördükden sonra kalmışsan sorun olmaz dedi. Bide size sormak istedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kuzum ben ilk düşükten 2 sonra ogluma hamile kaldim ve kanamali suren hamilelik yasadim ayni zamanda erken doğdu kurtajdan sonra olmasi gereken 6 ay sonra gebe kalinmasi gerek saglik acisindan
Kuzum ben ilk düşükten 2 sonra ogluma hamile kaldim ve kanamali suren hamilelik yasadim ayni zamanda erken doğdu kurtajdan sonra olmasi gereken 6 ay sonra gebe kalinmasi gerek saglik acisindan
İlk hamileliyimde hematomam vardı sıkıntılı geçti amma çox şükür sağ salim doğdu bebeyim. ikciyi kürtaj olmak zorunda kaldım bu kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum