Kurtaj

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emine27 tarafından oluşturulan Kurtaj başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,252 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kurtaj
Konbuyu başlatan Emine27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebişimin annesiyim

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benim bebeğim 13 haftalık 7 haftalıkken karnımda ölmuş şimdi kürtaj olucam devlet Hastanesi'nde kürtaj olan varmı
Birde kürtaj nasıl bir his olan varsa yazabilir mi
Çok geçmiş olsun canım ben hiç öyle bir durum ile karşılaşmadim ama rabbim sabir versin sana inşallah bir daki seferde rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder sana 🤲🤲

Kizlar benim bebeğim 13 haftalık 7 haftalıkken karnımda ölmuş şimdi kürtaj olucam devlet Hastanesi'nde kürtaj olan varmı
Geçmş olsun canm pek bişi hissetmiyorsun geçer inş nasıl farkettin kanama mı oldu

Mevlüde

Kayıtlı Üye
rank
Balım 15 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim devlet hastanesin de kürtaj oldum uyutarak yapıyorlar hiç bi ağrı hissetmiyorsun korkulacak bir şey yok 15 dakikalık bir işlem üzücü bir durum geçmiş olsun kuzum üzülme
Ben şuan 28 haftalık hamileyim 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ve her şey yolundda şükür rabbim gönlüne göre nasip etsin

Hacer keten

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun bende 12 haftalık sandığım bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durmul kanamam olunca ögrendim özel çok para istedi devlete gittim devlette ilaç verdi kanamam başladı son uyutup 15 20 dk şık işlemle aldı acı hissetmiyorsun eger ilaçsız kürtaja alırlarsa daha iyi ama benim ilaç verip kanama başlattılar adet arısından biraz agır sancı çektim çok geçmiş olsun sakın üzülme şükret sana bişey olmamış eskiler hep ayağı içinde kalır derler inşallh hemen hamile kalırsın

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun bende 12 haftalık sandığım bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durmul kanamam olunca ögrendim özel çok para istedi devlete gittim devlette ilaç verdi kanamam başladı son uyutup 15 20 dk şık işlemle aldı acı hissetmiyorsun eger ilaçsız kürtaja alırlarsa daha iyi ama benim ilaç verip kanama başlattılar adet arısından biraz agır sancı çektim çok geçmiş olsun sakın üzülme şükret sana bişey olmamış eskiler hep ayağı içinde kalır derler inşallh hemen hamile kalırsın
Geçmiş olsun sizede neden ilaçlı yaptılar ilaçsız oluyorsa

Tüm sayfalar yüklendi.