Evet kuzum ya rabbim ıslah etsin insallah Amin canım amin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 5 Şubat 2024 #31 Hülya12' Alıntı: Evet kuzum ya rabbim ıslah etsin insallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım amin
Hülya12' Alıntı: Evet kuzum ya rabbim ıslah etsin insallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım amin
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 5 Şubat 2024 #32 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Amin canım amin Genişletmek için tıkla ...
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 5 Şubat 2024 #33 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kuzum çocuğu hala görmeye gelmedi mi ? Babası Genişletmek için tıkla ... Gelmedi abla dün aksam gorumcemle instagramdan konuştuk efenin resmini istedi ben halasının gorucem dedi resminini istedi bende resmini atdim efe nin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Şubat 2024 Hülya12' Alıntı: Aynen öyle canım benim takma hiç önüne bak Genişletmek için tıkla ... Abla hastaneye gelip bide beni ikna etmeye çalıştılar ama ben ikna olmadım bana geri gel demistiler bide ismailde hala efeyi görmeye gelmedi
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kuzum çocuğu hala görmeye gelmedi mi ? Babası Genişletmek için tıkla ... Gelmedi abla dün aksam gorumcemle instagramdan konuştuk efenin resmini istedi ben halasının gorucem dedi resminini istedi bende resmini atdim efe nin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Şubat 2024 Hülya12' Alıntı: Aynen öyle canım benim takma hiç önüne bak Genişletmek için tıkla ... Abla hastaneye gelip bide beni ikna etmeye çalıştılar ama ben ikna olmadım bana geri gel demistiler bide ismailde hala efeyi görmeye gelmedi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 5 Şubat 2024 #34 ebruakpinar0354' Alıntı: Gelmedi abla dün aksam gorumcemle instagramdan konuştuk efenin resmini istedi ben halasının gorucem dedi resminini istedi bende resmini atdim efe nin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Şubat 2024 Abla hastaneye gelip bide beni ikna etmeye çalıştılar ama ben ikna olmadım bana geri gel demistiler bide ismailde hala efeyi görmeye gelmedi Genişletmek için tıkla ... Allahım nasıl bir vicdan bu . Dava açmak ile cidden çok iyi bir karar verdin canım bu adamdan cidden baba filan olmaz
ebruakpinar0354' Alıntı: Gelmedi abla dün aksam gorumcemle instagramdan konuştuk efenin resmini istedi ben halasının gorucem dedi resminini istedi bende resmini atdim efe nin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Şubat 2024 Abla hastaneye gelip bide beni ikna etmeye çalıştılar ama ben ikna olmadım bana geri gel demistiler bide ismailde hala efeyi görmeye gelmedi Genişletmek için tıkla ... Allahım nasıl bir vicdan bu . Dava açmak ile cidden çok iyi bir karar verdin canım bu adamdan cidden baba filan olmaz
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 5 Şubat 2024 #35 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Allahım nasıl bir vicdan bu . Dava açmak ile cidden çok iyi bir karar verdin canım bu adamdan cidden baba filan olmaz Genişletmek için tıkla ... Allahtan gorumcem hiç deyilse düşünüyor dün aksam gorumcem mesaj atınca şaşırmıştım gorumcemin düşündü kadar keşke ismailde oğlunu dusunseydi
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Allahım nasıl bir vicdan bu . Dava açmak ile cidden çok iyi bir karar verdin canım bu adamdan cidden baba filan olmaz Genişletmek için tıkla ... Allahtan gorumcem hiç deyilse düşünüyor dün aksam gorumcem mesaj atınca şaşırmıştım gorumcemin düşündü kadar keşke ismailde oğlunu dusunseydi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 5 Şubat 2024 #36 ebruakpinar0354' Alıntı: Allahtan gorumcem hiç deyilse düşünüyor dün aksam gorumcem mesaj atınca şaşırmıştım gorumcemin düşündü kadar keşke ismailde oğlunu dusunseydi Genişletmek için tıkla ... İşte bazıları ne yazık ki insan olmayı beceremiyor canım
ebruakpinar0354' Alıntı: Allahtan gorumcem hiç deyilse düşünüyor dün aksam gorumcem mesaj atınca şaşırmıştım gorumcemin düşündü kadar keşke ismailde oğlunu dusunseydi Genişletmek için tıkla ... İşte bazıları ne yazık ki insan olmayı beceremiyor canım
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 5 Şubat 2024 #37 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: İşte bazıları ne yazık ki insan olmayı beceremiyor canım Genişletmek için tıkla ... Onda vicdan yok abla olsaydı oğlunu aldir demezdi bana
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: İşte bazıları ne yazık ki insan olmayı beceremiyor canım Genişletmek için tıkla ... Onda vicdan yok abla olsaydı oğlunu aldir demezdi bana
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 5 Şubat 2024 #38 ebruakpinar0354' Alıntı: Onda vicdan yok abla olsaydı oğlunu aldir demezdi bana Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle canım boşver Efe nasıl iyi mi
ebruakpinar0354' Alıntı: Onda vicdan yok abla olsaydı oğlunu aldir demezdi bana Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle canım boşver Efe nasıl iyi mi
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 5 Şubat 2024 #39 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Aynen öyle canım boşver Efe nasıl iyi mi Genişletmek için tıkla ... Suan emiyor abla uyandı oda
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Aynen öyle canım boşver Efe nasıl iyi mi Genişletmek için tıkla ... Suan emiyor abla uyandı oda
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 5 Şubat 2024 #40 ebruakpinar0354' Alıntı: Suan emiyor abla uyandı oda Genişletmek için tıkla ... Yarasın paşaya maşallah ona öp benim yerime
ebruakpinar0354' Alıntı: Suan emiyor abla uyandı oda Genişletmek için tıkla ... Yarasın paşaya maşallah ona öp benim yerime