Kızlar belki mideniz bulunabilir şimdiden kusura bakmayın ama. Ben bugün ayıptır söylemesi biraz yer fıstığı yedim. Yani 10 15 tane pıt pıt attım ağzıma. En son bida yiyecektim bi baktım içinde kurt varmış. Hemen kaldırdım attım elimden ama tabi görene kadar yemiş bulundum biraz. Yediklerimin içinde varmiydi hiç bilmiyorum ama aynı kasenin içinde tahmin ediyorum ki vardı
okadar huylandım tiksindimki..bebeğe bissey olurmu ya
çok kötüyüm ya psikolojik olarak dalgınlığıma geldi yoksa okadar pinpirikli biriyimki aslında. Asla biseyi irbitlemeden yemem. Fıstığı yiyeceğim tuttu

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kafamda acayip soru işaretleri var. Şimdi ben ne yesem bebek de onu tadıyo sonucda.Kızlar belki mideniz bulunabilir şimdiden kusura bakmayın ama. Ben bugün ayıptır söylemesi biraz yer fıstığı yedim. Yani 10 15 tane pıt pıt attım ağzıma. En son bida yiyecektim bi baktım içinde kurt varmış. Hemen kaldırdım attım elimden ama tabi görene kadar yemiş bulundum biraz. Yediklerimin içinde varmiydi hiç bilmiyorum ama aynı kasenin içinde tahmin ediyorum ki vardıokadar huylandım tiksindimki..bebeğe bissey olurmu ya