Sorum var Küşük Polikistik over 2.kimyasal gebelik ,

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde merveceylann47 tarafından oluşturulan Küşük Polikistik over 2.kimyasal gebelik , başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Küşük Polikistik over 2.kimyasal gebelik ,
Konbuyu başlatan merveceylann47
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

merveceylann47

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
2 kere kimyasal yaşadım psikolojim çok bozuk, küçük polikistik overim var doktor bişey olmaz ondan hamileliği engel değil diyor ama hep kimyasal yaşıyorum... 😓😓😓😓😓sizce ne yapmalıyım, sebebi ne artık gebe kalmaya korkuyorum, aynı durumu yaşayan var mı benimle, lütfen yardım edin 😓

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
2 kere kimyasal yaşadım psikolojim çok bozuk, küçük polikistik overim var doktor bişey olmaz ondan hamileliği engel değil diyor ama hep kimyasal yaşıyorum... 😓😓😓😓😓sizce ne yapmalıyım, sebebi ne artık gebe kalmaya korkuyorum, aynı durumu yaşayan var mı benimle, lütfen yardım edin 😓
Senin için hayırlısi böyledir canim rabbim ne zaman verirse o zaman anne olursun

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Psikolojik olarak çok etkilendim. Gebelikten soğudum
Ben sürpriz bir hamilelik yaşadım ama doğurana kadar hep kendimi dizginledim hep dua ettim hiç bir zaman aa hamile kaldım şu zaman doğururum demedim.Son aylara kadar eşya bile almadım bir şey olursa dayanamam o eşyalara bakmaya diye.Hele ilk 3-4 ay kimseye hamile olduğumu bile söylemedim çalışıyordum şirkete bildirmedim ilk 3 ay düşme ihtimali yüksek oluyor diye.Bak kızım çok şükür doğdu ama bu sefer de anne karnında gözlerinin tam oluşmadığını öğrendim 3 aylıktan beri hastanelerdeyim.Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok, Allah hayırlısını nasip etsin de bu kadar kafana takma.Hemen heveslendiğiniz için bu kadar çöküş yaşıyorsunuz bunlar hayatın gerçekleri, hepimizin bir sınavı var işte

Tüm sayfalar yüklendi.